MENÜ

Yine 'tweet' sorunu

Galatasaray maçında yazdığı tweet sonrası gündeme bomba gibi düşen Fenerbahçe'nin Kürek Takımı sporcusu Hakan Soylu'nun kulüple ilişiğinin sona erdiği açıklandı.

Yine 'tweet' sorunu

Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında TT Arena Stadı'nda karşılaşan Galatasaray-Sivasspor maçında micro blog sitesi twitter'dan Sarı Kırmızılılar lehine tweetler atan Kürek Takımı sporcusu Hakan Soylu'yu kulüpten uzaklaştırdığını açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinden "Kulüp prensiplerimize uymadıkları gerekçesiyle, Kürek Şubesi sporcularından Hakan Soylu ve Yelken Şubesi sporcularından Ceren Celayir'in kulübümüzle ilişiğinin sona erdiğini belirtmek isteriz." açıklamasıyla sporcuların kulüpten gönderildiği ifade edildi.

Hakan Soylu ne demişti?


Sporcuların twitter hesaplarından yazdıkları, sıkıntı yaratmaya devam ediyor. Bu defa Fenerbahçe'nin kürek takımında forma giyen Hakan Soylu, yazdığı 'tweet'lerle büyük tepki çekti. Soylu, Galatasaray'ın, Sivasspor'a attığı gollerde 'GOOOOOOL' yazarak sevinirken, Sarı-Kırmızılılar'ın rakiplerini kızdırmak için söylediği 'Fener ağlama' bestesini de hesabından paylaştı. Fenerbahçelilerden gelen yoğun tepki üzerine, Hakan Soylu hesabını kapattı.

Haberin Devamı

Özür diledi

Bugün, akşam saatlerine doğru twitter hesabını yeniden aktifleştiren Soylu, dün gece yazdıklarını sildi ve bir özür tweet'i paylaştı. Hakan Soylu, gönderdiği tweet'inde şunları yazdı: ''DÜNKÜ MAÇTAN SONRA ATILAN TWEETLERİ BEN ATMADIM. GALATASARAYLI KIZ KARDEŞİM ATMIŞTIR. OLANLARDAN DOLAYI FENERBAHÇE CAMİASINDAN ÖZÜR DİLERİM.''

YORUM YAZ