MENÜ

Yeni rota Ibricic

Transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, Jovanovic'le anlaştı. Sıradaki isim Kasımpaşa'nın orta sahası Senijad İbricic. Boşnak futbolcu, Beşiktaş'ın teklifine 'evet' derse Lokomotiv Moskova'yla görüşmeler başlayacak.

Yeni rota Ibricic

Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazanan Beşiktaş, güçlü bir kadro kurmak istiyor. Yurt içinde yer alan yerli ve yabancı isimlere yönelen Siyah-Beyazlılar’ın yeni hedefi Senijad İbricic. Bonservisi Lokomotiv Moskova’da bulunan Boşnak futbolcu, sezon başında Gaziantep’e kiralık olarak gitmiş devre arasında da Kasımpaşa’ya gelmişti. Siyah-Beyazlılar’ın teklifini düşünen 27 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş’a ‘evet’ derse görüşmeler başlayacak. 2011 yılında Hajduk Split’ten 5 milyon Euro karşılığında Lokomotiv Moskova’ya transfer olan İbricic, Rus takımının kadrosunda düşünülmüyor. Oyuncudan gelecek cevaba göre harekete geçecek olan yöneticiler, olumlu yanıt aldığı takdirde Moskova’ya hareket edecek. İbricic’in önümüzdeki sezon sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle Beşiktaş, Lokotomiv’den iyi bir indirim alabilir.

27 maçta forma giydi

Bu sezon Gaziantepspor formasıyla lige başlayan Boşnak futbolcu, 13 lig, 1 de kupa maçında oynadı. Kırmızı-Siyahlılar adına 2 gole imza atan İbricic, 4 sarı, 1 de kırmızı kart gördü. Devre arasında Kasımpaşa’ya imza atan 27 yaşındaki oyuncu, İstanbul ekibiyle de 13 lig karşılaşmasına çıktı. 13 mücadelenin 12’sinde ilk 11’de forma giyen İbricic, Kasımpaşa formasıyla da 3 kez fileleri havalandırdı. Beşiktaş’ın kadrosuna katmak istediği İbricic, Siyah-Beyazlılar’ın önümüzdeki sezon Avrupa’da boy göstermesinden dolayı bu teklife sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

Ömer Necati Albayrak

YORUM YAZ