MENÜ

Yekta'da son dakika şoku!

Bordo-Mavililer, daha önce yıllık 1 milyon Euro'ya el sıkıştığı Yekta Kurtuluş'un son anda fiyat artırması sonrası bu transferden vazgeçti. Alternatif isimlere yöneldi

Yekta'da son dakika şoku!



Trabzonspor’da ‘bitti’ gözüyle bakılan Yekta Kurtuluş transferinde son dakika şoku yaşanıyor. Bordo-Mavililer, daha önce başarılı futbolcuyla yıllık 1 milyon Euro garanti para ve maç başı 10 bin Euro’ya el sıkışmıştı. Galatasaray ile de 1 milyon Euro karşılığında anlaşma sağlandı. Bordo-Mavili yöneticiler, Yekta’nın eşyalarını toplayıp kampa katılmasını beklerken gelen şok haberle sarsıldı. Galatasaray’da yıllık 500 bin Euro kazanan 28 yaşındaki oyuncunun menaceri, “Biz garanti ücret 1 milyon 250 bin Euro, maç başı ise 15 bin Euro istiyoruz” mesajını gönderdi. İbrahim Hacıosmanoğlu, menacerin bu tavrı karşısında oldukça sinirlenerek, “Bizim teklifimiz belli ya kabul edin ya da bir daha bizimle görüşmeye bile kalkmayın” dedi.

‘Galatasaray’a teşekkür ederiz’

Menacerin geri adım atmaması üzerine Bordo-Mavililer bu transferden vazgeçti. İbrahim Hacıosmanoğlu, “Yekta’yı almayacağız. Yine de Galatasaray Kulübü’ne, bize sağladığı kolaylık için teşekkür ederim” diye konuştu. Yönetim, şimdi listedeki alternatif isimlere yöneldi. Listede Kayserispor’dan Okay Yokuşlu ve Taner Yalçın ile Gaziantepspor’dan Bekir Ozan Has olduğu öne sürüldü.

YEKTA KURTULUŞ'UN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ