MENÜ

Zico'dan sonra

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin teknik patronu Luis Aragones, İstanbul’a gelmeden kuralları düştü Samandıra’ya. İspanya’dan verdiği talimatla antrenmanları medyaya kapattı. Tamam, disiplin futbolun olmazsa olmaz ilkesidir. Ama bu kadarı da abartı değil mi. Ligde derbi ya da Avrupa’da kritik bir maç öncesi olsa neyse. Hepsi hepsi hazırlık kampına alışma dönemi. Medyayla bugünden köprüleri atmak acaba niye? Basınla düzenli ilişkiler kuran Zico’dan sonra hoşgeldin baskıcı Aragones. Umarım daha yolun başındayken dengeler bozulmaz.

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynamanın dışında tam bir hayal kırıklığı yaşatan futbol takımı, yeni sezon öncesi de sorunlu duruyor. Kezman kalacak mı gidecek mi? Appiah’ın durumu belli değil. Aurelio ne olacak? Yönetim bir yıllık obsiyonu kullanıp Aurelio ile anlaştıklarını açıkladı. Futbolcunun menaceri Bayram Tutumlu ise bunun geçersiz olduğunu söylüyor. Avrupa Şampiyonası’ndan dönen Aurelio, sağlık kontrolünü pas geçti. Sık sık sakatlanan Emre Belözoğlu’nun alınması, taraftarı mutlu etmezken, Burak Yılmaz’ın da tribünleri kesmediği gün gibi ortada.
Taraftar, Kanoute, Vagner Love, Krauch, Cisse tarzında forvet bekliyordu. Henüz gerçekleşmedi. Güiza alınırsa, Fenerbahçe’nin artı güç kazanacağını sanmıyorum. Çünkü stil olarak Semih’ten farkı yok. Ayrıca Semih, Avrupa Şampiyonası’nda İspanyol’dan daha etkili olduğunu gösterdi. Zico’dan sonra kadronun daha kaliteli ve zengin olacağı hayali askıda kaldı.
26 binin üzerinde kombine kartı alarak taraftar görevini yaptı. Bu kitlenin gönülsüz destek verdiği Aragones, heyecan ve coşku yaşatmayan Emre ile Burak transferi. Zico’dan sonra milyonlarca Fenerbahçeli sessiz ama merakla bekliyor. Sanki fırtına öncesi sessizlik gibi. Yönetimin işi hiç de kolay gözükmüyor.

YORUM YAZ