MENÜ

Sıkıntılı prova

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Aragones taktik antrenmanlarında fazlaca hazırlık pasları kullanarak ani kanat organizasyonları üzerinde çok durmuştu. Sparta Prag maçının ilk bölümünde bu taktik anlayıştan Fenerbahçe’de eser yoktu. Kazım, Alex, Semih’e top geldiğinde kısa süreli paslaşmaların dışında meşin yuvarlak genelde rakip oyuncuların ayağında kaldı. İspanyol hocanın çok istediği hücum ve savunmada pres düşüncesi de yoktu Fenerbahçe’de. Sol çizgiyi kullanamayan Sarı-Lacivertliler sağdan sadece iki kez atak girişiminde bulundu. Bunlarda da Kazım’ın etkisiz ortalara yüzünden savunma rahatlıkla topu uzaklaştırdı. Çek takımının orta sahayı iyi kapatması yüzünden Alex boş alanları bulamayınca Fenerbahçe 90 dakika boyunca pozisyon üretemedi.
Kazım, Semih, Deniz, Selçuk ve Uğur ikinci bölümde oyundan düştüler. Bundan sonra karşılaşma Fenerbahçe savunmasıyla Sparta Prag’lı oyuncular arasında geçti.
Kezman, Burak, Gürhan ve Maldonado’yu sahaya süren Aragones çalışmada verdiklerini yine alamadı. Evet, sonuçta bir hazırlık maçı oynayan Fenerbahçe’yi ağır eleştirmek doğru olmaz. Ancak Sarı-Lacivertli ekibin Aurelio ve Deivid’i mumla aradığını vurgularsam hiç de abartı olmaz.

YORUM YAZ