MENÜ

Mücadele iyi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Dinamo Ceske’nin ülkesinde 16 takımlı ligde 13. sırada yer alıp düşmekten son anda kurtulmasını dikkate almadan 90 dakikayı gözlemledim. Aragones’in amacı yedekleri maçta tanımak. İspanyol hoca zorunluluktan Gürhan’ı defansın solunda, İlhan ile Kezman’ı dönüşümlü olarak orta alanda, Ali Bilgin’i ise sol önde görevlendirdi. Yani taşlar yerli yerinde değildi.
Bu kadro Aragones’e zaman zaman olumlu sinyaller gönderdi. Alex gibi bir beyin olmamasına rağmen Fenerbahçe’nin pas yüzdesi rakipten fazlaydı. Beklentiye cevap vermese de kenarlardan atak girişimleri oldu. Çek takımının alan savunması inadı fazla gol girişimine izin vermedi. Fenerbahçe defansı duran toplarda önemli hatalar yaparken golü de böyle bir pozisyonda yediler. Defans zaaflarının yanında Ali ile Burak’ın fazlaca top ezmesi Aragones’i de haklı olarak hayli kızdırdı. Prag maçına oranla ağır sahaya rağmen yedeklerin mücadele inadı Fenerbahçe’nin artısıydı.
Güiza ilk maçında etkiliydi. Gol attı, isabetli paslar kullandı. Zaman zaman savunmasının yardımına da koştu. Defans oynamasına rağmen Gürhan, girdikten sonra Semih ve son yarım saatte Önder Fenerbahçe’nin diğer etkili isimleriydi.

YORUM YAZ