MENÜ

Gönül aldılar

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe, belki de bu sezon ilk kez bir maçta sayısız pozisyon zenginliği yaşadı. Ayrıca, oynadığı futbolla da tribünlere keyif verdi. İlk yarıda 2 gol vardı ama 6-7 pozisyon da kaçtı.
Sarı-Lacivertliler, kalabalık savunma düşüncesindeki Gençlerbirliği Oftaş’ı çabuk ayağa paslarla bozdu.
Hücum organizasyonlarındaki estetik, uzun zamandır hasret kaldığımız, görmek istediğimiz kombinasyonlardı. Aurelio, sanki Galatasaray maçının acısını çıkartırcasına, futbol alanının her metre karesinde savaştı. Alex ve Kezman ile beraber tüm pozisyonlarda kendisini gösterdi.
Kezman, çok etkiliydi. Top sakladı, adam eksiltti, arkadaşlarına pozisyonlar hazırladı. Gökhan Gönül’ün sağ kanatta, Roberto Carlos’un ise sol kanattaki etkili futbolu Fenerbahçe’nin kanatlardaki üstünlüğünde önemli rol oynadı. Gençlerbirliği Oftaş, Fenerbahçe’nin 90 dakika boyunca baskılı futbolu karşısında pek fazla yaratıcı olamadı. Herkes Maldonado’yu merak ediyordu. Şilili, karşılaşma boyunca hiç riske girmedi. Buluştuğu topları en yakınındaki arkadaşına garanti pas olarak verdi. Maldonado için bugünden bir yorum yapmak, bence falcılık olur.
Fenerbahçe, çok uzun bir aradan sonra penaltıyla buluştu. Pozisyon temiz ve kesinlikle penaltıydı. Topun başına gelen Alex, meşin yuvarlağı ve kaleciyi farklı köşelere gönderdi.
Sarı-Lacivertliler, Galatasaray maçında futbol açısından taraftarlarını üzmüştü. Oftaş maçındaki pozitif futbol, bol pozisyonlu ve attıkları güzel gollerle taraftarın gönlünü aldılar.

YORUM YAZ