MENÜ

Kamikaze

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Leverkusen’in stadı BayArena’dayız. Heyecan ve stres aynı cümlede. Soğukta terlemek bu demek ki.
Biz tribünlerde böyleyiz, ya kramponlar? Türkiye ve Avrupa’dan gelen taraftarlar da desibel maksimum. Hepsi birer Pavorotti adeta. Sahaya inelim diyeceğim ama inişimizle çöküşümüz anında görüntü.
22 dakikada 3 atak, aynı sayıda yenilen gol ve 4 santra. Hepimiz şaşkınız. Bizim bu durumumuz normal de, Kalli iyice şaşırmış! Buranın havasını suyunu herkesden çok iyi bilen Lincoln neden yok?
Uğur’un yokluğunda Serkan’ın arkasına Barış’ı koyarak, Ayhan’ı merkezde çaresiz bırakmak nasıl bir taktik? Emre Güngör her eve lazım. Fakat UEFA deneyim ister. Eğer Song’un varsa, adama ne iş diye sormazlar mı Her Kalli? Keza Serkan, onun da kaderi aynı. Evet, sizi anlıyorum. 1 aydır Galatasaray’ı taşıyan bu çocuklara güven ve ödül vermek istediniz. Olmaz. Aşk filmi çekmiyorsun. Bu kadar duygusallık da fazla. Bu gibi işler bir tek ülkemizde olur. O zaman hoş geldin aramıza.
2. yarı Lincoln ve Sabri antre yapıyor. Sakat sakat oynatılan Mehmet Topal ve Serkan dışarda.
Geçti Bor’un pazarı... Sonrasını hiç sormayın. Felaket. Kahreden Risk. Toplu halde Leverkusen on sekizinde kamp kurma. Kamikaze. Yenilen kontralar ağları bulsa, yenilen bir avuç gol daha. Kısacası; İstanbul’da bizim kaçırdıklarımızı, onların kaçırmayışı ve dramatik son.
Yine de bu arkadaşlara kızamıyorum. Yeni bir yapılanma programında ara sıra böyle kazalar olacak. Ama bu kazalar da baş rolü Feldkamp’ın oynaması düşündürücü. Hatırlarsanız, Avrupa Arenası’nda 5 golü Chelsea’den yemiş, sonrasında UEFA Kupası gelmişti. İnanın bana, züğürt tesellisi yapmıyorum.
Bunların adı Çılgın Türk. Evet, Birinci Dünya Savaşı kaybedilebilir. Önemli olan kurtuluş da ne olacağı...

YORUM YAZ