MENÜ

Hortlayan Televole!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Milli Takımımız inanılmaz bir başarıyla ülkemize döndü. Hepsini tek tek tebrik eder, bize bu mutluluğu yaşattıklarından dolayı alınlarından öperiz. Yalnız, futbolcularımızın her akşam bir başka televizyon kanalında boy göstermesine bir anlam vermek zor. Beyaz Show’a katılan Sabri ve Arda’yla start alan akım son sürat devam ediyor...
Yıllarca izlenme rekorları kıran ‘Televole’ adlı programı sundum. Salt sporcuların özel hayatını işleyen insanların haftasonu yorgunluğunu atan sıcak bir programdı. Sonrasında sanatçılar ve birtakım mankenler duhul etti. Durum bu vaziyete gelince çoğu kendini bilen futbolcu artık kendisiyle çekim yapılmasını kabul etmedi. Fakat ekranın büyülü dünyasına kapılan, her pazartesi kendini o ekranda görmek isteyen sporcular devam etti. Sonra ne mi oldu? Kaçınılmaz son ‘erken emeklilik!’ Bu gibi kramponlar artık sadece makosen giymeye başladı. “Sende amma abarttın, bir iki akşam onları yalın halleriyle görsek ne olur bundan” dediğinizi duyar gibiyim. Tamam görelim de, haber ya da spor programlarında izlesek daha doğru değil mi? Arda’nın katıldığı yardım amaçlı bir düşünceydi, saygı duyuyorum, ayrıca İsmail Gökçek’in çocuklarına eğitim için yaptığı katkılardan dolayı Aziz Yıldırım’ı ayakta alkışlıyorum. Ama bunların reyting denen illetten geçtiğini de biliyorum. İşte size başka bir örnek; aynı gece Ronaldinho’nun arkadaşları ile Messi’nin arkadaşları yardım amaçlı maç yaptılar, şiddetli yağmura rağmen ve stat ağızına kadar doluydu. Bu şekilde de olunca yapılan yardım kat kat fazlasıyla oluyor. Şimdi bütün görev yöneticilere düşüyor. Umarız bazen bize 10 metre yakınlaştırmadıkları futbolcularına aynı hassasiyeti bu tip olaylarda da gösterirler.
Amacım kimseyi karalamak ya da çomak sokmak değil. Bir yardım yapılacaksa futbolcunun mesleğiyle direkt bağlantılı olsun. Magazinmiş, abartılı eğlenceymiş, futbolcunun fiyakasını bozar. Yazık olmaz mı... Kaç Sabri’miz, kaç Arda’mız var?

YORUM YAZ