MENÜ

Erken olmadı mı Adnan ağabey?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ve... Adnan Polat mazbatasını aldı. Artık resmen Başkan. En doğrusu, on üzerinden on isabet. İlk kupasını 24 saat geçmeden sutopundan alış, akşamında ecel terleri döktüren bir maç. Herşeye rağmen kendi dilinden ‘kimse heveslenmesinin’ devamı... Ya sonrası... Nonda-Hakan Şükür gerginliği. Galatasaray kapısında ligin bitmesine 7 hafta kala, beklenen son derece tehlikeli olaylar. Neden mi? Açalım: Polat Başkan’ın plan ve programını, daha doğrusu hedeflerini artık ‘sağır sultan’ bile duydu. İlk olarak göndereceği isimlerden başlayalım. Listenin başında Kalli geliyor. Bana kimse, ‘altyapının başına geçecek ya da danışman olacak’ demesin. Andersen’den masallar! Düşünülen müstakbel hocalar; yabancılardan Luis van Gaal, Guus Hiddink; bizimkilerden ise Mustafa Denizli, Abdullah Avcı ya da Fatih Terim.
Geçelim kramponlara; Polat, botoks yerine gençlik operasyonunu beynine çizmiş. Kimse vazgeçiremez. Siz bakmayın seçimdeki kaosa. Son dakikada yandaşlarının kurduğu baskıyla Albayrak’tan vazgeçmesiyle değerlendirmeyin. O, mösyölüğü pek sevmez. İnatçı bir karakteri vardır. Bu sayede tuttuğunu koparır. O yanlış bir defa olur. Gelelim sezon sonunda helalleşeceği isimlere; başta Hakan Şükür, Hasan Şaş ve Sabri. Bunlara sürpriz oyuncular da eklenebilir. Gelecek olanlar... 2007 Kasım ayından beri sürekli konuştuğu; Emre Belözoğlu ve Tuncay Şanlı’yla her konuda tokalaştığını biliyoruz. Gökhan Ünal, zaten Galatasaray’a çocukluğundan beri gönül koyduğu için onda da bir pürüz yok. Mehmet Topuz için Fenerbahçe ile büyük bir yarış var. Özetle; taraftarı heyecanlandıracak ne varsa Polat’ta fazlasıyla mümkün.
Bu gençlik operasyonunun ve transfer planlarını bizim duyduğumuz gibi Florya’dakiler de duyuyor. Peki ya şimdi Galatasaray, kalan 7x90 dakikada hangi motivasyonla rakipleriyle mücadeleye girecek. Hocasından, futbolcusuna zor bir dönemeç. Abbas yolcu, tamam da... Galatasaray şampiyonluktan yolcu olmasın... Biraz erken olmadı mı Adnan Ağabey? Ya hevesler kursakta kalırsa.

YORUM YAZ