MENÜ

Çıldır(t)ın!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray’ın 17. unutulamayacak zaferinin yankıları hâlâ devam ediyor. Nasıl etmesin ki... Her türlü cefaya rağmen içten dıştan desteksiz, bol köstekli uzun bir yolculuk. Bazı sendromlu kramponlara, verilen kozlara rağmen mutlu son. Adeta bir Türk filmi!
Özhan Canaydın’ın dimdik duruşu, Adnan Polat’ın inancı bugünkü tabloyu en hoş bir şekilde yansıtan görüntünün baş nedenleri. Ya bundan sonra? Kazanılan UEFA kupasında bile başarıyı ekonomik anlamda çöpe atan yönetimdeki aktörler bu kez farklı. Peki aynı senaryoya imza atarlar mı? Sanmıyorum. Adnan abinin seçime girerken kilitlendiği tek konu, başında bulunduğu kulübü maddi olarak nasıl düzlüğe çıkaracağıydı. Ekibini bu beyinlerden kurdu. Taraftarı düşündü, Haldun Üstünel’in yalnızlığına son vererek kadroya Murat Yalçındağ’ı kattı. ‘Hırs, dinamizm’ dedi. Yiğit Şardan gibi bazılarını rahatsız edecek bir ismi yanına aldı. Camiada yıkılan köprüler tekrar onarılmaya başlandı. Diğerleri de bu saydığımız isimlerden farksız, aynı amaca yelken açan bir Yönetim Kurulu. Plan; gelecek en ufak bir başarıyı kulübün kasasına paralel bağlantı kurarak paraya çevirmek. Harekat, futbolcuların kupayı kaldırdıkları andan itibaren başladı bile. Biliyorum sizi bu anlattıklarım pek fazla ilgilendirmiyor. ‘Transferden ne haber?’ dediğinizi duyar gibiyim, git gide eriyen Avrupa kariyerini düşünerek... Orada da bir sorun yok. Her ne kadar ser verip sır vermeseler de, Florya’nın yeni misafirleri, sizlerin heyecanına heyecan katacak kartvizitler. Sadece hoca bekleniyor. Ya yolcular? Ara ki bulasın! Mehmet Topal, Servet, Arda, Sabri ve diğerleri... Cazip tekliflere ve hiçbir zaman kazanamadıkları sıcak paralara rağmen ayrılamaya kimsenin niyeti yok. Niye gitmek istesinler ki? Peki bu ortamı hazırlayan kim? Başta Polat ve arkadaşları. Adnan Sezgin ve Mustafa Turgun’u unutursak kaleme ihanet olur.
Son sözümüz, artık Galatasaraylı olan herkes geleceğe umutlu bakmalı. Ülkemizin gayrimenkul zengini bu sefer günlük başarılarla yetinmeyecektir. Eee... O zaman eğlenmeye devam; yok yok çıldır(t)maya!

YORUM YAZ