MENÜ

Gülme komşuna

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Güler misin Fenerbahçe’ye, başına bu gelir. Kim lig sonuncusu, kim lider gel de anla. Koskoca Galatasaray, son sıradaki Kasımpaşa önünde hiç bir varlık gösteremeden 90 dakikayı tamamladı. İlk 45 dakikada rakip kaleye bir tek Nonda’nın şutuyla gidebilen Sarı-Kırmızılılar’da, anlaşılan akıllar Leverkusen maçının sonucundaydı. Düşünün ki lidersiniz, Fenerbahçe evinde yenilmiş, kısaca tarihi bir fırsat yakalanmıştı. Ama Galatasaray takımı o kadar şaşkındı ki, özellikle Kalli’nin sahaya sürdüğü 11 her şeyi anlatıyordu.
Bu takım da Emre Güngör ya geri 4’lüde oynar ya da hiç bir yerde. Ama Alman hoca, teknik anlam da bu kadar yoksun bir oyuncusunu orta sahada denemeye kalktı. Zaten Carrusca gibi, Lincoln gibi takıma katkı yapması çok uzak olan oyuncularında sahada olduğunu düşünürseniz, çıkacak sonucu aslında normal karşılamak gerek. Kasımpaşa prestij mücadelesi yapan ve oynadığı futbola saygı duyulması gereken bir takım.
İkinci yarı da biraz kıpırdanan Galatasaray izledik. Emre’nin yerine Serkan hamlesi doğru bir hamleydi. Aslında Kalli’nin baştan sahaya sürmesi gereken oyuncusu Hakan Şükür olmalıydı. Çünkü bu takımda dün gece ruh yoktu. Bunu da ancak Hakan Şükür sağlayabilirdi. Ancak tecrübeli oyuncu, oyuna girdikten sonra takımın hücum gücünü yükseltti ama beklenen gol gelmedi.
Galatasaray müthiş bir fırsatı kaçırarak, taraftarını da evine mutsuz yolladı. Özetlersek, dün gece lider değil, ligin lig sonuncusu kazandı ama hak ederek kazandı.

YORUM YAZ