MENÜ

Gazişehir ayağa kalktı

Abone Ol Google News

Gazişehir sahasında sezonun ilk maçında adeta patlama yaptı. Sumudica geçen haftaki 5-0’lık hezimetin acısını çıkarmak için takımını iyi motive etmişti. Tabii ki rakip Gençlerbirliği’de ev sahibinin ekmeğine yağ sürdü. Önce Ahmet Oğuz tecrübesine yakışmayacak bir kırmız kartla oyun dışı kaldı. Sonra Nadir kendi takımı için yapmadığı asisti Gazişehir’e yaptı ve güneydoğu ekibi 1-0 öne geçti. Ardından Polomat yine acemice ceza alanı içinde Güray’ı yere indirdi hem penaltı yaptı hem de kırmızı kart gördü. İlk golü atan Kayode penaltıyı da Gençlerbirliği ağlarına yollayıp ilk yarının skorunu tayin etti. Aslında ilk yarıya baktığımızda çok dengeli bir başlangıç vardı. İki takımda gol pozisyonları buldu ama kalecileri geçemediler. Ancak geçen hafta Rize maçında kırmızı kartla 10 kişi kalan başkent ekibinde aynı hastalığın devam ettiğini gördük. O maçta defans kızardı, bu mücadelede de kızaranlar yine aynı mevkii oyuncusuydu!

Haberin Devamı

Zor maçtı ama...

İkinci yarı skora razı görünür gibiydi, her iki ekip. Fakat dakikalar 56’yı gösterdiğinde Güray, sahne aldı ve çaprazdan attığı golle skoru 3-0’a taşıdı. İyice tempo düşmüşken Berat ile gelen Gençler golü ev sahibini kımıldattı: 3-1. Oğuz Ceylan farkı tekrar 3 çıkardı: 4-1. Açıkçası Gazişehir zorlanabileceği bir maçta rakibin gördüğü kırmızı kartlar sayesinde kolayca 3 puana ulaştı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Ta raftarların kazanılan galibiyetin ardından takımlarına daha sıkı sarılmaları gerekirdi. Fakat mücadelenin son düdüğüyle birlikte maalesef futbolseverler, oyuncuları protesto etti.

YORUM YAZ