MENÜ

Keşke Vefa olsaydı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’un karşısına tek başına çıktı, hem de deplasmanda! Rakibin bu kadar kalabalık olmasından olsa gerek, hemen hemen hiçbir şey yapamadı koskoca ilk yarıda. Rakibi de yapamadı. Son derece zevksiz, futbolseverler için can sıkıcı, anlamsızdı ilk 45 dakika.

İsmail Kartal galiba, “Aman önce savunma, tedbirli olalım” diyerek hazırlamış takımını maça. Tabii ki, başta Sow ve Emenike olmak üzere, Meireles, Kuyt gibi yabancılar da iyice tırsmışlar rakibin adı da Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor olunca! Öyle olmasa, bu kadar acemice pas hataları, top kayıpları mı yaşanır. Geçen sezonun bıkmadan, usanmadan mücadele eden, pozisyon üreten şampiyon futbolcuları, nasıl bu kadar etkisiz kalır!

Müjde Emenike yok!

İkinci yarıda da değişen bir şey yok. Ev sahibi zaman geçtikçe, ileriye çıkmaktan da vazgeçip, geriye yaslanıyor. Sow, Emenike, Meireles ‘komedi futbol üçlüsü’ devam ediyor. Savunmada Alves, Egemen, ortada Mehmet Topal ve bir iki vasat oyuncu futbol oynamaya çabalıyor. Volkan boş boş, sıkıntı içinde kalesinden seyrediyor. Sonra Alper giriyor ve Çubuklular hareketleniyor. Bu arada bir de iyi haber Fenerbahçeliler için: Emenike kart cezalısı olduğundan haftaya oyna(ya)mıyor!

Kanatları hiç kullanamayan, orta alanda üretici olamayan misafirde Diego kenarda ısınıyor. İsmi çok uzun rakiplere karşı oynayacak kapasitesi yok herhalde! En fazla, hafta içinde olduğu gibi, Bayburt Grup İl Özel İdarespor’a karşı forma giyebiliyor! Keşke, Vefa da Süper Lig’de olsaydı...

YORUM YAZ