MENÜ

Sezonun en iyisi!

Abone Ol Google News

Galatasaray’ın, Antalyaspor karşısındaki maç başlangıcı kendi adına sezonun en iyi performansıydı. Belhanda’nın, Babel’in kenarda oturduğu Taylan’ın 11 başladığı maçın ilk yarısında yağmur ve ağır zemine rağmen Galatasaray rakip kaleye 14 şut attı, 3’ü gol oldu. Mariano’nun dönüşü, Taylan’ın meziyetleri, Ömer Bayram’ın çabası ve Falcao’nun uyanışı konulu bir 90 dakika izledik. Galatasaray geçen sezon ilk yarıyı 29 puanla lig 5.’si bitirip sezon sonu şampiyon olabilmişti. Bu yıl 2 puan geride tamamlıyor ilk yarıyı. Kağıt üzerinde daha zengin bir oyuncu grubuna sahip görünse de bu kez daha sorunlu. Devre arasında yönetimin Terim’in ‘santrforsuz oynuyoruz’ sitemlerini göz ardı edip etmemesi sezon sonu sıralamayı belirler.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Şimdi herkesin kafasında ‘Belhanda, Babel haftalardır dökülürken, Taylan neden ilk kez ligin 17. haftasında ilk 11 başladı?’ sorusu var değil mi? Sahi neden?

Maçın starı

Taylan Antalyalı özellikle ilk yarıda müthiş oynadı, Belhanda’yı unutturdu.

Maçın olayı

Sezonun en dominant ilk yarısını oynayan Galatasaray’ın ilk 45’te 33 kez rakip cezasında topla buluşmuşken ikinci yarı sadece 4 kez buluşması.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Galatasaray geçen sezonun ilk yarısında santrforsuz oynayıp 30 gole ulaşmışken, Antalya’ya 5 atmasına rağmen bu sene 23 golde kalması sorunun kaynağını gösteriyor.

YORUM YAZ