MENÜ

Kaybeden çok ağlar!

Abone Ol Google News

Galatasaray için sezon aslında Trabzonspor maçından önce Onyekuru’nun gidişiyle bitmişti. İki hafta önce Şampiyonlar Ligi hedefi kovalayan takım bir anda ilk 4’e girebilir miyim telaşına düştü. Bugün Ankaragücü karşısında Fatih Terim ve öğrencilerinin var olma savaşını izleyeceğiz. Ankara ekibinin de durumu pek iç açıcı değil doğrusu. Pandemi dönüşü Gaziantep beraberliği ile umutlanan Ankaragücü, sonrasında 2 yenilgi 2 beraberlik ile en yakın rakibinin 4 puan gerisinde son sıraya yerleşti. İbrahim Üzülmez ve öğrencileri 3’te 3 yapsa bile 35 puanın yetmeme ihtimali çok yüksek. Ama matematiksel olarak umut varsa hayata tutunmak lazım.

Haberin Devamı

Orgill & Rodrigues tehlikesi

Hafta için Alanya’da dağılan Galatasaray, Ankara deplasmanında Lemina’yı da oynatamayacak olmanın sancısını yaşıyor. Fatih hocanın ligin en derin kadrosundan en dar kadrosuna düşme hikayesi aslında Galatasaray’ın durumunu bize anlatıyor. Şayet Sarı-Kırmızılı takım bugün Ankara’da kazanamazsa, peşinden gelen Alanya ve Fenerbahçe’nin de arkasına düşecek ve son iki hafta ateşten gömlekle sahaya çıkacak. Ankaragücü arkada bekleyip hızlı forvetlerle rakip kaleye inen bir takım. Orgill’i öne koyup Rodrigues’i ikinci santrfor koşularıyla ceza sahasına sokuyorlar. Galatasaray’ın deplasmanda bu ikiliyi top almadan karşılaması maçın anahtarı olacak.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Galatasaray’da Belhanda’nın aşırı istekli oynamaya başlaması Terim için bir umut olabilir. Ankaragücü ise Orgill ve Rodrigues’i rakip savunma arkasına kaçırdığı oranda tehlikeli olur.

Kısa mesaj

Fikstür iki takım için de çok zor. Galatasaray eğer bugün kazanamazsa ilk 4 şansını çok zora sokar. Şayet Ankaragücü kaybederse küme düşen ilk takım olabilir.

YORUM YAZ