MENÜ

Kadıköy'ü süslemeli

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe rakiplerine oranla daha dar bir kadroyla şampiyonluk yarışında ilerliyor. Fikstürü zor ama Gençlerbirliği ile bu dönemde Kadıköy’de oynuyor oluşu büyük avantaj. Trabzon’da kaybetmemesi önemli, haftaya Başakşehir, 3 hafta sonra Beşiktaş deplasmanları var. Fiziksel açıdan ligin en iyi takımlarından biri Fenerbahçe. Trabzon deplasmanındaki baskı derecesi hemen her büyük maçta şahit olunan bir durum. Isırarak oynuyorlar ama işin süsleme kısmında Giuliano’nun eksikliğini fazlasıyla hissediyorlar.

Skrtel ve Neto sakat, orta sahada Topal-Souza tandemini yitirmenin sarsıntısını yaşıyorlar. Sessegnon ile topun kıymetini bilen bir takım haline gelen Gençlerbirliği’ne karşı hücumda kalma süresini artırmak ve kolay top kaybetmemek önemli. Kadıköy coşkusunu süslemek için Eljif ya da Valbuena’dan birisi mutlaka 11’de olmalı.

Kısa mesaj:

Kocaman istifadan döndüğünden bu yana 8 lig maçı oynandı. Bu süreçte Fenerbahçe 20 puanla lider. Başakşehir 19; Trabzon 18, Galatasaray ve Beşiktaş 15 puan topladı. Fenerbahçe’nin fikstürü zordan kolaya gidecek, şampiyonluk şansı konuşulurken 18 Mart sonrası takvim unutulmamalı.

YORUM YAZ