MENÜ

Galatasaray krizi fırsata çevirebilir

Abone Ol Google News

Gaziantep 5’li bir savunmayla oynayıp, Güray ve Maxim gibi iki hızlı kanat forvetini içeri sokarak atak yapıyor Galatasaray’da ise Marcao, Muslera ve Andone sakat, Donk ile Adem cezalı. Yani sahaya birçok bilinmezle çıkacaklar. Fatih hocadan radikal bir karar beklenebilir.

Haberin Devamı

Şampiyonluk yarışında salgın tatili dönüşü en kötü görünen takım Galatasaray. Geçen haftaki Rize mağlubiyeti Sarı-Kırmızılı takımda beklenenden daha büyük bir yara açtı. Özellikle Muslerasızlık Galatasaray’ı etkileyeceğe benziyor. Marcao, Muslera ve Andone sakat, Donk ile Adem cezalı, bu hafta Gaziantep karşısına birçok bilinmezle çıkacak Galatasaray. Gaziantep 5’li bir savunmayla oynayıp, Güray ve Maxim gibi iki hızlı kanat forvetini içeri sokarak atak yapıyor. O yüzden Terim’in Lemina’yı stoperde Ahmet Çalık ile kullanması yüksek ihtimal. Çünkü Terim’in elinin en rahat olduğu nokta orta saha. Belhanda - Seri - Emre iç sahada ofansif kalmak isteyen Terim’i bu tercihe yönlendirebilir. Oyun başlangıcını Lemina ile yapıp Belhanda’yı sırtı dönük oyundan kurtarabilir. Aslında Fatih hocadan radikal bir karar da beklenebilir. Zira hoca kariyeri boyunca her krizi fırsata çevirerek oyuncu kazanmasıyla bilindiğinden 17 yaşındaki Emin Bayram’ı sahaya sürerek yeni bir Ozan Kabak filmini sahneye koyabilir.

Haberin Devamı

En kötü şut istatistiği

Gaziantep Sumudica ile olağanüstü bir futbol oynamıyor, ama sıralamada görece rahat bir konumda. 5’li savunmayı hakkıyla oynadıkları söylenemez ve beklenenin aksine hücumda fazladan bir forvetle oynamak onları şuta yaklaştırmak yerine uzaklaştırıyor. Ligin en kötü şut istatistiklerinden birine sahipler. Bu da Muslera, Marcao ve Donk’un yokluğunda Galatasaray’ın işini kolaylaştırabilir

YORUM YAZ