MENÜ

Aydınus'un çöküşü!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray ceza alanı içerisinde 2. dakikada yaşanan pozisyonda Denayer’in topa omuzuyla müdahale ettiğini düşünüyorum. 8. dakikada da Selçuk İnan, Bursa’nın hızlı ve çabuk atağında rakibine bilerek faul yaptı ancak avantaj oluşunca hakem maçı devam ettirdi. Oyun durduktan sonra Selçuk’a sarı kartı göstermedi. Aynı Selçuk bu kez 15. dakikada Batalla’ya sert bir herekette bulundu. Aydınus, yine avantaj oynatıp sonrasında sarı kart göstermeyince tepki çekti.

Penaltı güme gitti

Tam bu sırada 19. dakikada Bursa ceza alanı içerisinde Jem Karacan, dirseğiyle topla çok net biçimde oynadı. Bu hareket yüzde yüz penaltı olması gerekirken, Fırat Aydınus, Selçuk’a göstermediği kartlar ve seyircinin yoğun tepkisinin etkisinde kalarak ilave yardımcı hakem Caner Ak’ın uyarmasına rağmen Galatasaray’ın penaltısını yedi.

Otoriteyi kaybetti

Son dönemlerde büyük bir çöküş içerisindeki Aydınus, ilk yarının son dakikalarında oyunun kontrolünü de yitirme noktasına geldi. Nedendir bilinmez ikinci yarıda da Selçuk İnan’a yapılan kural dışı hareketlere kart göstermemek için inat etti. Yalnız üzerine vazife olmayan bir şey yaptı ki, Podolski ile Yasin’in kapıştıkları pozisyon arasına takım arkadaşlarıymış gibi girdi. Yasin de Aydınus’u tutup çekip kenara itti. Böylece otoritesini yerler altına aldı.

YORUM YAZ