MENÜ

Uykudaki Aslan

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Aslında bu Türk Futbolu'nun sorunu. Büyük umutlarla, büyük paralara alınan yıldızlar vasatın üzerine çıkamıyorlar. 3 yüz bin euro'luk adamla 3 milyon euro'luk adamlar aynı futbolu oynuyorlar. Yazık harcananlara.

Galatasaray neden yenemedi diye soracak olursak; "Henüz takım olamamış çok maliyetli futbolcular topluluğu olduğu için" derim.

Bu takımın şu anda iki büyük problemi var... Biri Selçuk öbürü de Burak! Biri neredeyse benim kadar oynuyor! Ki arkadaşım ve meslektaşım Mehmet Demirkol "Selçuk Türk Futbol Tarihini değiştirecek isim" demişti. 2011'deki oyunuyla yüzde yüz haklıydı. Ama bugün oyundan çıkarken yuhalanıyor. Kankası ve ayakta durmakta zorlanan Burak da ondan farklı değil; beraberlik golünü atmasına rağmen kendine çeki düzen vermesi lazım. Burakcığım lütfen biraz daha gayret, biraz daha ayakta kal, atma kendini boş yere yere. Bu takımın sana ve senin yeteneklerine çok ihtiyacı var.

Tamam bu takımın hocası ve yarısı yeni, gönlümüze göre bütün yabancı takımlara 3 atmak lazım ama olmuyor. Sarı Kırmızılılar'ın ve tüm Türk takımlarının oyuncularının en kısa zamanda aldıkları parayı hak edecek futbolu sergilemeleri lazım. O zaman ne beraberliklerde ne de mağlubiyetlerde statlarımızda "Yuh" kelimesi duyulacaktır. Neticede bu futbol umut vermedi ama Avrupa Fatih'inden umut kesilmez.

Bu nasıl zamanlama!

Basketbol Federasyonu Galatasaray'a istediği cezayı veremese bile çok enteresan bir günü seçti. Sarı Kırmızılılar'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki en önemli maçına saatler kala cezasını açıkladı. Belli ki Futbol Federasyonu'ndan sonra Basketbol Federasyonu da Galatasaray'ın başarısızlığı için elinden geleni yapacak. Ne kadar uğraşırsan uğraş, Galatasaray Yönetimi federasyonlara çare bulamazsa bu sene lokal başarı beklemek hayalcilik olur.

YORUM YAZ