MENÜ

Seçimin şifresi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray’da yaşanan son seçimle birçok şey değişti. Camia beterin de beterini gördü. Sarı Kırmızılılar’da yönetim hiç bu kadar değersizleştirilmemişti. Ndiaye satılmasa, aylar öncesinden son imzasına kadar tamamlanmış olan sermaye artışından yüklü bir para gelmese sıkıntılar katlanacaktı.

- Resmi sitede bir yazının içinde “Başkanımız” yazmayan kovuldu.
- Kapısı dinlenen kovuldu.
- Bir önceki başkan çağırdığı için seçim gecesi kulübe giden personel kovuldu.
- Başkan her gün resmi siteye “Resimli” çıktı, kullanılacak fotoğraflarını oğlu seçti.
- 1. Ordu Komutanı ziyaret edildi. “Tank-tüfek işine mi girecek Galatasaray” diye dalga geçti rakip taraftar.
- Kulüple binbir tür işi olan belediyeler değil de hiçbir bağlantısı bulunmayan belediye başkanı nedeni anlaşılmayacak şekilde ziyaret edildi (Buradaki pis kokuların izini sürüyorum, haberiniz olsun).
- Mali Genel Kurul’da yedeğinden asına kadar tüm denetleme kurulu gazinolardaki uvertür şarkıcılar gibi sıra sıra çıkıp konuştular, tarihe çirkin bir anı bıraktılar.
- Bu yönetime “Merhaba” demeyen genel kurul üyelerini disipline veriyorlar. Kimse rahat konuşamıyor; sanki Abdülhamit’in jurnalcileri mezarlarından fırladılar.
- İfade özgürlüğünü kullanan gazetecilere tesislere girmeme cezası yağıyor.
- Eski başkana “Dolandırıcı, tecavüzcü” diyen gazeteci üyeye af geliyor, mevcut başkana, “Mevkilerini hazmedemediler” diyen gazeteci üyeyi disipline veriyorlar.

Örnekler uzayıp gider, tatmin olmayan olursa başka yazıda rezaletler listesine devam ederiz.

Önümüze bakalım

Seçime 1 ay, “Adayım” diye ortaya çıkmaya 1 hafta var. Camia birçok ismi yokladı ama olmadı. Çamaşırın çok zor olduğunu gören kaçıyor. “Mustafa Cengiz bile başkan seçildi” diyen Ali Fatinoğlu atladı sahneye. Başkanlık koltuğu bu kadar ucuz olmamalı, aklına esen aday olamamalı. Daha önce bir dakika yöneticilik yapmamış bir üyenin başkanlığı hayal etmesi camia için büyük dengesizliktir. Mustafa Cengiz vakası bir istisnadır. Türk Sporunun amiral gemisi 3 ayda aynı buzdağına tekrar çarpmaz.

Akıllı olmak lazım

Belli ki bu bir haftada camia planı-projesi olan ve mevcut projeleri sürdürecek yüreğe sahip gerçek bir başkan adayı çıkartacak. Mayıs sonunda oy vermeye liseye geleceklerin kafalarında bugün düşülen durum olmalı. Kime kızmış olursa olsun hiçbir Galatasaraylı’nın Galatasaray’ı bu kadar ucuzlatmaya hakkı yok. Yine o kafalarda “Oyumu şuna vermeyeyim de buna vereyim. Şu açık farkla kazanmasın” düşüncesi olursa 6 ay sonra logoyu Katarlılar’ın anahtarlarının ucunda sallanırken görürüz.

YORUM YAZ