MENÜ

Şampiyon olacaksın

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta sonu daha net anlaşıldı ki Galatasaray’a şampiyonluk gelecek ancak engellemeye çalışanı da çok olacak.

Fenerbahçe maçı için yorumcusu da goygoycusu da Fenerbahçe’nin pozisyonlarını konuşuyor. “Mehmet Ekici 10’uncu dakika dolmadan atılırdı” diyen yok, “Serdar’a kasıtlı dirsek atan Soldado atılırdı” diyen yok, Maicon’a uçan tekme atan Valbuena atılırdı” diyen yok. Yayıncı kuruluş bile tartışmalı pozisyonları haddi olmadan Fatih Terim’e laf etmeye kalkışan ancak ağzının payını alıp geri geri yerine oturan Rüştü’ye yorumlatıyor!

İç savaşta ateşkes!

Galatasaraylılar’ın şu anda yapacakları tek şey şampiyonluğa odaklanmak olmalı. Eski başkanmış, daha eski başkanmış, yeni başkanmış, en yeni başkan kim olacakmış, mali genel kurulda kimi atsak, kimi ibra etsek, kimi etmesek; bu tartışmalara sizi sürükleyenlerin kumpasına düşmeyin sevgili Galatasaraylılar. Takım şampiyon olana kadar sıkın dişinizi. Sonrasında önünüzde birbirinizi kılçığınıza kadar yiyip bitirebileceğiniz koca bir yaz var!

Beşiktaş kollanıyor

Bu sezon tek bir gerçek var; Beşiktaş hakemler tarafından inanılmaz kollanıyor. Hem de gözle görülecek kadar açık şekilde. Dünya Kupası’ndaki Brezilya-Şili maçında Neymar’ın kaval kemiğini acımasızca kırmaya çalışmasından tanıdığımız Medel, Başakşehir maçında rakibi Mossoro’yu salto ile yere yapıştırdı. Hakem Halil Umut Meler yüzde yüzlük kırmızı kartlık pozisyona lütfen sarı gösterebildi. Sanırım federasyon başkanının Beşiktaş’ın eski başkanı olması hakemleri bu yönde zorluyor.

Siyaset de işin içinde

Bir de iktidarın takımı var; daha doğrusu bizim vergilerimizle kurulan belediyenin takımı Başakşehirspor var, bildiğin belediyespor.
Anlayacakları dilden konuşacak olursak... Mesela ben kul hakkımı asla helâl etmeyeceğim belediyesporları kuranlara, belediyesporlardan para kazananlara. Belediyesporlar binlerce çocuğa spor yaptırmaya yetecek parayı bir playboy bozuntusu çaptan düşmüş futbolcunun cebine sokuveriyorlar ya, vallahi büyük günah.
Kaldı ki belediyespor utanmadan Çanakkale Savaşı koreografisi hazırlıyor Atatürk’süz. Böyle bir takımı bile kolluyor hakemler iktidardakilere şirin gözükmek adına.

Hepsini sustur!

Anlayacağımız üzere sahanın dışında ne varsa Galatasaray’ın aleyhine. Fatih Hoca ve futbolcularına tek iş düşüyor; kalan 8 maçı kazanıp, hepsini susturmak. Bunu başarabilecek bir ekip var. Yeter ki konsantrasyon yitirilmesin. Sonrası bayram, çünkü...

Sen şampiyon olacaksın, seni sevmeyenlere rağmen.

YORUM YAZ