MENÜ

İnş cnm yaaaa...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Zor başlayan maç Galatasaray için henüz devrede zombilerinin dirilişi oldu. Geldikleri günden bu yana eleştirilen başta Pandev olmak üzere Olcan ve Yasin'in de ilk 11'e göz kırpma maçıydı. Tabii ki "Karşındaki 3. Lig takımı" diyeceksiniz. Onun için yazının başlığını öyle attık, siz ne sandınız!

İnşallah demek gerek birçok şeye; öncelikle tüm rakipler Balçovalı futbolcular kadar centilmen olsa. Hakem bu kadar mükemmel olsa. Motivasyon bu kadar üst seviyede olsa. Kardeşlik, gözyaşı, dayanışma hep bu seviyede olsa. Olcan bu kadar koşsa, Yasin hep bu kadar asist yapsa, Pandev'in her vurduğu gol olsa. Kısaca herşey Galatasaray'ın elinde, hep böyle olsa vallahi hayat bayram olur Sarı Kırmızılılar için.

Daha erken ama...
Temkinli olmak iyi birşey ama Galatasaray gerçekten iyi oynuyor. Takımda herkes bir. Hatta bir ara takım doktoru Yener İnce kenardan Bruma'ya birşeyler anlatıyordu, ileri gitmesini söylüyordu sanki. Sonra Pandev oyundan çıkarken tüm kulübe ayakta alkışlarla karşıladı kendisini. Sinan Gümüş gol atıp heyecandan ağlamaya başlayınca tüm takım sildi gözyaşlarını. Sizin de burnunuzun direği sızlamadı mı televizyon başında, doğru söyleyin ama!

Takım olmak böyle bir şey
Galatasaray İzmir'de çok şey kazandı; ıskartaya çıkmış futbolcularının yanında takım olmayı öğrendi tüm kemiklerinin içindeki iliklerine kadar. İki Sinan'ı da kazandı; Bolat inanılmaz akıllıca başlatıyor oyunu, Gümüş ise inenılmaz akıllıca son noktayı koyuyor. Olcan ve Yasin böyle devam etseler yabancıya ihtiyaç kalmayacak. Telles ve Bruma zaten diplomalı. Balta, Hamit her zamanki gibi aklı Galatasaray'ın, Veysel 15 dakikada alıştı stopere. Kötüler de var ama bugün olmaz, söylemem. Kondisyoneri, doktoru, masörü; ne yapacaksanız yapın, Pandev'e enerji verin. Topu ayağına yapıştırıyor rakip ceza sahasında. Golcüsü olmayan takıma ilaç gibi gelir. Yanlış anlamayın, Burak ve Umut'a sallamıyorum, onlar golcü değil forvet.

Neticede Galatasaray 1 yedi, 9 attı. Ne diyelim artık Galatasaraylılar adına; inş cnm yaaa.

Galatasaraylılık ispiyonlamamaktır
Ben Galatasaray Lisesi mezunuyum. Ortaköy'deki hazırlık sınıfından sonra Beyoğlu'na ilk adım attığımız gün bizi öğretmenler değil, son sınıf öğrencisi etüt ağabeyimiz Metin Ağabey karşıladı ve ilk dersi o verdi, "Ne olursa olsun arkadaşınızı ispiyonlamayacaksınız, yoksa Galatasaraylı olamazsınız". Daha basit anlatmak gerekirse "Hepimiz Kara Murat"tık. Ne ben ne de bir arkadaşım, birbirimizi hiçbir hocaya, müdüre ispiyonlamadık. Hala da kimseyi kimseye ispiyonlamıyoruz. Televizyona çıkıp her şeyden şikayet eden eski başkan ve ağabeylerimden de aynı şeyi bekliyorum. Ne olur Galatasaraylıları Galatasaraylılar'a ispiyonlamayın, Galatasaraylı gibi görünmüyorsunuz.

YORUM YAZ