MENÜ

Hedef küçültmek!

Abone Ol Google News

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Bugün maça gelen 9 bin taraftarımız 20 yıllık basketbol tarihimizdeki çok önemli anlardan birine tanıklık etti. Bugün uzun yıllar sonra ilk kez bu kadar yüksek bir seyirci sayısına ulaştık. Bu tarihi tanıklık inancın, armaya olan sevginin ve mücadele ruhunun maddi güce karşı aldığı bir zaferdir” diyerek Galatasaray’la alakası olmadığını ispatladı. Keşke peşinden her zaman yaptığı kurnazlıkla, “Demek isterdim ama tarihimizi pek iyi bilmediğim için galiba saçmalamış olurum” da deseydi.

Haberin Devamı

Tüm Galatasaraylılar artık galibiyet, mağlubiyet hatta beraberliklerden sonra skora üzülüp sevinmek yerine, “Acaba başkan yardımcıları ya da başkan çıkıp ne gaflar yapcaklar diye endişelenmekten Galatasaray’a konsantre olamıyorlar!

Kısaca hatırlamak gerekirse Galatasaray Basketbol Şubesi 1911 yılında tıpkı futbolda olduğu gibi Galatasaray Lisesi öğrencileri tarafından kurulmuş ve Türk Basketbolu’nun lokomotifi olmuştur. Hiçbir Galatasaraylı da tek galibiyete tarih boyunca bu kadar sevinmemiştir. Bu sevinç ve şube sorumlularını yücelten sosyal medya efelenmeleri ise Galatasaray’ın büyüklüğünden yer.

Haberin Devamı

Galatasaraylılar ancak şampiyon olduktan ya da kupa aldıktan sonra böyle sevinç gösterileri yaparlar.

Bu yönetim Galtasaraylılar’ı tek galibiyetlere sevinmeye alıştırmak istese de gerçek Galatasaraylılar neye sevineceklerini çok iyi bilirler.

“Para yok” mazeret değil!

Maalesef Galatasaray’ı küçülttüler. “Paramız yok ki” ise bir mazeret değil. Çünkü seçim konuşmalarında vaatler bu yönde değildi. “İstersek 100, olmadı 200 milyon dolar gelir getirecek projeler, krediler bulmak işten bile değil” diye kandırıldı Galatasaraylılar. Ayrıca o koltuk kapı kapı dolaşmak ya da olur olmadık kişilere plaket vermekle maalesef dolmuyor.

Şimdi Galatasaraylılar’ın sizden tek ricaları var; susmanız!

Elinde oy kullanma hakkı olan Galatasaraylılar ise Galatasaray’ın adını bu kadar küçülttüğünüz için marttaki mali genel kurulda size layık olduğunuz yeri göstermeyi planlıyorlar, haberiniz olsun.

YORUM YAZ