MENÜ

Aslan'a sihirli değnek lazım

Abone Ol Google News

"Geçimsiz insanlar" demek geliyor insanın içinden. Negatiflik yeşil zemine de yansıdı ve büyük umutlarla transfer edilen Olcan ve Mancini'nin 10 kişilik transfer ordusundan tek işe yarayanı Telles İstanbul'da kaldı. Dertsiz başına dert açma uzmanı oldu Galatasaray.

İlk devrede büyük şok

Böyle bir ruh haliyle başladı karşılaşmaya Sarı Kırmızılılar.

Haberin Devamı

Yaşanan bu olaylardan sonra da sürpriz olmadı, Galatasaray'ın Balıkesirspor'a kiralık olarak verdiği Sercan, Sarı Kırmızılı defansın mola verdiği bir anda Semih'i de kullanarak golünü attı. O ana kadar futbol oynamak düşüncesinde olmayan Galatasaraylı futbolcular kısa bir bocalamadan sonra oyun hakimiyetini ele geçirdiler. Tehlike yaratmaya başladılar en azından. Ancak futbol böyle birşey işte ilk devrenin son dakikasında evsahibi farkı ikiye çıkartarak hayalini bile kurmadığı bir avantaj yakaladı. Aslan için de büyük şok tabii ki.

Aslında kötü oynamıyor Galatasaray ama klasik tabirle bal yapmayan arı gibiydi maç boyunca.

Geç gelen değişiklikler
İkinci devreye Prandelli değişiklik yapmadan başladı. 15 dakika boyunca da poziyon bile bulamadı. Takım 2-0 mağlup, neyin riskine girmiyorsun hocam. Mevcut takım ilerleyemiyor bile. 60'ta Bruma'nın yerine Emre, djemaili'nin yerine de Umut Bulut girdi.

Haberin Devamı

Risk mi? Risk.

Yeterli mi? Hayır.

Beklenen risk neredeyse 80'de geldi; Yasin'in yerine Pandev girdi. 10 dakikada kaç gol atmayı planlıyor acaba Prandelli.

Neticede Galatasaray lider olarak gittiği sonuncu sıradaki Balıkesir deplasmanından puansız döndü. İlk devredeki futbolu bile arattı Sarı Kırmızılılar ikinci yarıda. Galatasaray Camiası'nın elbirliğiyle 1.5 yıldır uğraştığı dibe vurdurma operasyonu sonuç verdi. Umarım bu gördüğümüz diptir ve Galatasaray taraftarının beklediği takım geri döner. Kendi açımdan çok fazla umudum yok, tabii ki Prandelli'nin bize şu ana kadar göstermediği sihirli bir değneği yoksa!

3 forvetle oynadığın bölümde bile cılız ataklarda golleri Chedjou kaçırıyorsa çok değneğe ihtiyacı var İtalyan çalıştırıcının.

YORUM YAZ