MENÜ

'Adaletliyim tek taraflı karar almam'

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Her konuda işi uzmanına bırakırım... Ani karar vermemancak hızlı karar veririm... Adaletliyimdir her iki tarafı da dinlemeden karar vermem. Tek taraflı karar almam.

Araba kullanmaktan çok hoşlanırım. Çoğu zaman kendim şoförüm olmadan İstanbul’u kendi başıma dolaşırım. Stresimi bu yolla atarım. Türkiye’yi de bu şekilde defalarca dolaştım. Hatta 3 kere de tüm Avrupa’yı doğudan batıya, kuzeyden güneye en ücra ve bilinmeyen noktalarına kadar baştan sona dolaştım.

Gaziantepli olmamdan dolayı sofraya oturduğumuzda et benden sorulur ama balıkta işi uzmanına bırakırım. Her konuda işi uzmanına bırakırım.

Ani karar vermem ancak hızlı karar veririm. Adaletliyimdir, her iki tarafı da dinlemeden karar vermem. Tek taraflı kararlar almam. Çapraz sorguda da işin uzmanı sayılırım.

Devlet adabını, geleneğini, örfünü, adetini çok iyi bilen biriyim.

1 kuruşun bile çok değerli olduğunun farkındayım.

Bilgisayar oyunlarını severim, stresimi atmak için sık sık oynarım. Hatta çok iyi bir espor oyuncusu bile sayılabilirim.

Sakin ve saygılı olmaya özen gösteririm, fevri hareketlerden kaçınırım.

Bu arada yarınki (bugün) Kayserispor maçına gideceğim ve takımı canlı gözle izleyeceğim.

Ne, 5 milyon Dolar mı?

Mustafa Cengiz'i görevi devralır devralmaz zor günler bekliyor. Galatasaray’ın eski başkanı Dursun Özbek, bu ay personele ve sporculara tek kuruş ödeme yapmadı. Dolayısıyla bugün ödenmesi gereken tam 5 milyon Dolar var. Özbek görevde kalsa, şahsi kefalet kullanıp ödemeleri yapacaktı. Ancak iş Cengiz’in başına kaldı. Mazbata yarın alınacak. Bugün ödemeyi kimin yapacağı ise tam anlamıyla merak konusu.

Ateşten gömlek

4 aylığına koltuğa oturan Mustafa Cengiz’in işi hiç kolay olmayacak. Cengiz daha mazbatayı almadan önünde büyük bir borç yığını ve dibe vurmuş amatör şubeler buldu.

YORUM YAZ