MENÜ

Veda

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Zordur ayrılıklar. İnsanın içini karartır, acı verir! Beşiktaş, büyük işlere imza atıp dünya futbolunun vitrinine çıktığı Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Aslında turu Almanya’da bıraktı. Dün gece prestij maçına çıktı evinde. Kartal’a gönül verenler buna rağmen tribünlere sığmadı. Bu anlamlı geceye, anlam kattı. En az takım kadar teşekkürü hak etti..

Kolay goller

Münih; Devler Ligi’nde en kolay golleri Almanya’da atmıştı. İstanbul’da da durum değişmedi. Kartal güçlü rakibi ile başa baş mücadele etti. Ancak ilk yarıda verdiği ilk pozisyonda topu ağlarında gördü. 18’de Alcantara bomboş bırakılınca, golünü attı: 0-1. Yedek ağırlıklı sahaya çıkan Güneş’in ekibi pes etmedi. Sürekli gol kovalasa da, devreyi yenik kapadı.

Gökhan atınca

İkinci yarının hemen başında Gökhan rahat pozisyonda topu kendi ağlarına bıraktı: 0-2. Bu dönüm anı oldu. Kartal, toplu halde atağa geçti. Love ile farkı bire indirdi: 1-2. Birçok pozisyonu da kaçırdı. Talisca ve Babel hamleleri hücum zenginliğini tavan yaptırdı. Ancak bir türlü gelmeyen gol stres yarattı. Konuk ekip, Wagner ile bir gol daha bulup iyice rahatladı: 1-3. Beşiktaş, Avrupa defterini kapatıp lige döndü. Artık tüm hesaplar pazar günü oynanacak olan Başakşehir maçına endekslendi.

YORUM YAZ