MENÜ

Kupa Kartalı

Abone Ol Google News

Ligde zirvede olan Beşiktaş, kupayı da bırakmadı. İlk devre iki farkı bulan Kartal, ikinci yarı ikram goller ile maçın uzatmaya gitmesini sağladı. Gidip gelen maçı uzatmada bulduğu gol ile kazanan Siyah-Beyazlılar adını finale yazdırdı. Tur için maçtan kopmayan Başakşehir’in çabası yetersiz kaldı. Beşiktaş sistem takımı oldu. Sakatı, cezalısı formsuzu oluyor ama takım saat gibi işliyor! Hatta hocası ceza alıp tribüne çıkıyor, sonuç değişmiyor. Dün gece de, bu durum öne çıktı. Hücum ağırlıklı sistem ile oynayan Kartal, erken bulduğu goller ile turu sıkıntıya sokmadı. Ligde attığı goller ile büyük katkı veren Aboubakar; 17’de sahne aldı. Oğuzhan’ın pasında rakibini geçip, kapalı köşeden golünü attı: 1-0. Öne geçen Beşiktaş hız kesmedi. Sadece beş dakika sonra fark ikiye çıktı. N'Koudou’nun orta şut vuruşuna kafa uzatan Vida şık gole imza attı: 2-0.

Haberin Devamı

Maç kafada bitince

Kartal ikinci yarı skora güvenip geri çekildi. Bu da kontratağa dönen rakibinin işine yaradı. 60’ta Visca’nın şutunu Utku çıkardı, Deniz boş kaleye gönderdi: 2-1. Bu erken uyarı kulak arkası edildi. Atiba hamlesi oyunu tutmaya yetmedi. Bir dakika önce oyuna giren Giuliano, Rıdvan’ın hatasında Deniz’in sürüklediği topu ağlara bıraktı: 2-2. Bireysel yetenekler, silik kalınca gol de çıkmayıp uzatmalara gidildi.

Haberin Devamı

Larin ile finale

Uzatma bölümünde, Sergen hoca takımını öne çıkardı. Savunma ile orta alan yapışık gibi oynayıp, adeta set kurdular. Kazanılan toplar; iyi pas yapan Ljajiç’ e aktarıldı. Nitekim, 102’de bu oyuncunun asistinde Larin, köşeye vurup turu getiren golü attı: 3-2.

YORUM YAZ