MENÜ

Kaybetmek yok

Abone Ol Google News

Şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş ile ligde kalmayı amaçlayan Denizlispor’un mücadelesi heyecan doluydu. Futbol adına, göze hoş gelen, bol pozisyonlu maç oldu. Kartal, istediği gibi yönlendirdiği oyunda, rahat kazanmasını bildi. Konuk ekip, gücü ölçüsünde puan için çabalayıp dursa da, olmadı. Kritik haftada üç puanı, üç golle bulan Sergen hocanın takımı, zirve yürüyüşüne devam etti.

Haberin Devamı

İlk yarı bitti

Beşiktaş maça baskılı başladı. Ljajic takım ataklarını yönlendiren isim oldu. Larin, 22’de Mustafa’nın hatasını affetmedi: 1-0. Gol sonrası baskı daha da arttı. Kanatlar ve merkezden tehlikeli bindirmeler yapıldı. Karşı tepki vermekte zorlanan konuk ekibin direnme çabaları yetersiz kaldı. 38’de Aboubakar durumu 2-0 yapan gole imza attı. Bir dakika sonra ise bu kez Ljajic devrenin sonucunu belirledi: 3-0. Sete dönen oyunda Denizlispor; Rodallega ve Sagal ile kontra denemelerinde bulundu. Pozisyon bulmasını da bildi. Devrenin sonunda Sagal üst direğe takıldı.

Hoca faktörü

Sergen hoca ilk yarıda istenilen skora ulaşılması sonrası takımını rölantiye aldı. Bazı isimleri değiştirdi. Topa daha fazla sahip olunmasını sağladı. Oyunu çok geniş alana yayarak, herkesin maçta kalmasını sağladı. İlerleyen dakikalar içinde, Dorukhan ve Hasic’i sahaya sürüp, adil forma paylaşımı sağlamış oldu.

Haberin Devamı

Larin’in hareketli oyunu, rakibi iyice sindirdi. Vida’nın sakatlık sonrası oyundan çıkması sıkıntı yaratmadı. Daha önce de olduğu gibi, N’Koudou 11’de başladığı maçlardaki etkisiz futbol geleneğini sürdürdü. Ligde misafir olarak görülen Denizlispor, bu kayıp ile işini iyice zora soktu.

YORUM YAZ