MENÜ

Kartal'ın yedekleri uçamadı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Lige verilen arada yedek oyuncuları görmek isteyen Şenol Güneş, ne futbol ne de skordan memnun kaldı. 9 eksik ile Hollanda temsilcisi Az Alkmaar’ı ağırlayan Kartal, sahadan 4-1’lik yenilgi ile ayrıldı. Asların yokluğunda forma şansı bulan genç ve yedek isimler, kayıpları oynayıp varlık gösteremedi.

Ders niteliğinde iki gol

Hep denir ya savunma forvetten başlar diye... Dünkü maçta işte tam da buna örnek iki gol yedi Beşiktaş... Santrfor bölgesinde oyuncu yok. Kanatlar ve orta alan da buna yakın. Sadece gerideki dörtlü ve kaleci ile de defans güvenliği sağlanamadı. Hollanda temsilcisi iki olgun atak yaptı iki de gol buldu. Ceza alanı içinde bomboş kalan Friday, futbol yaşantısının en kolay gollerine imza attı.

Gençler bitik durumdalar

Düşünün, milyonlarca gencin hayal ettiği yerdesiniz. Beşiktaş A takımı ile sahada. Yere sağlam basıp iyi mücadale edeceksin. Gerektiğinde tekmeye kafa uzatırsınız... Argo deyim ile kendinizi yırtarsınız. Daha maçın başında Hamza, bomboş golü atamadı. Topla her buluştuğunda yerden kalkamadı. Bu yarıda sakatlanan Necip’in yerine oyuna dahil olan Muhammed Enes, bir tek olumlu hareket yapamadı. Fatih, Eslem ve Sedat da kendisini gösteremedi. Böyle maçlar onlar için şans. Ya kullanacaksın, ya da geriye gideceksin. Olmadı gençler! Böyle bitik futbol hiç yakışmadı. Şöyle sarsılıp kendinize gelin. Bu şans öyle kolay kolay gelmez.

Olcay’a yapılan hoş değil

İkinci golden sonra taraftarlar her topla buluştuğunda Olcay Şahan’a tepki gösterdiler. Bu sezon kadroya girmekte zorluk çeken gurbetçi futbolcuya gösterilen bu yersiz tepki hiç hoş durmadı.

Değişim de işe yaramadı

Şenol Güneş yedekleri görme adına yapılan maçta bir hayli sinirlendi. Sahada arzu ettiği futbolu bir türlü göremedi. Oyuna değişiklik yaparak müdahalede bulundu, yine sonuç gelmedi. Az Alkmaar ise sakin ve basit oyununu sürdürdü. 59’da Friday ile bir gol daha bularak skoru 3-0’a taşıdı. Futbol ve skor olarak geri düşen Kartal, Mühren’in ayağından yediği golle 4-0 geriye düştü. Bitime üç dakika kala Marcelo, maçın skorunu belirleyen golü attı: 4-1.

YORUM YAZ