MENÜ

Haydi bakalım Holosko!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kanımca Beşiktaş adına şampiyonluk düğümü bu hafta çözülecek. Kartal, Kayseri deplasmanından 3 puanla dönerse, büyük bir özgüven ve moral kazanır. Elbette çok ilginç ve zor maç olacak. Her iki takım için de ayrı özelliği olan bir maç. Ev sahibi, Beşiktaş gibi bir devi yenip prestij kazanma arzusunda. Beşiktaş’ta ise Sağlam, eski ekibi karşısında kaybetmeyi istemiyor. Şampiyonluk yarışındaki fikstür avantajını artıya çevirmek için bu zor deplasmandan galibiyet istiyor.
Kupa maçında Rizespor önünde alınan beklenmedik yenilgiye rağmen takımda hava iyi. Haftalardır iyileşemeyen Serdar Kurtuluş, Mehmet Sedef ve Yozgatlı dışında eksik de yok. Tello ve Delgado’nun da oynayacakları açıklandı. Ayrıca takıma golle dönen Ricardinho, yeni transfer Şifo ile birlikte, yeniden eski formuna kavuşan Serdar Özkan takımın artıları. İkinci yarıya golle başlayıp büyük çıkış yakalayan Nobre ile birlikte, Brezilya Milli Takımı’na giden Bobo’nun moral motivasyonu da en üst seviyede. Rüştü yeniden kaleye geçecek. Gökhan da nihayet hazır kıta. Toraman ve Baki’nin kart cezalısı olması o kadar sorun olmayacağa benziyor. Saha dışında da başta Başkan Yıldırım Demirören olmak üzere, yönetim, menacer Sinan Engin, herkes takımın üstüne titriyor! Bütün bunların ışığında geriye bir isim kalıyor: Flip Holosko...
Slovak oyuncu geldiği günden beri Manisa’daki performansını gösteremedi. Holosko’nun kalitesine diyecek laf yok. İyi kumaşı var. Başında olduğu gibi, hala daha “Beşiktaş’ın oyuncusu mu” sorusuna net cevap verebilmiş değiliz. Sadece Türkiye’de anlatılan hikaye var; uyum sorunu. Futbolcunun uyumu, suyumu olmaz. Sahaya çıktığı zaman kalitesini kullanır, maç kazandırır. Holosko’dan tek beklenti bu yönde. Bu nedenle Kayseri maçı çok önemli. Tam Holosko’ya göre. Çıkıp oynayacak. Gol atıp; attıracak. Gerisi faso, fiso. Slovak yıldız tek başına kurtarıcı değil. Ama böylesine kaliteli bir ekip içinde öne çıkma zamanı geldi de geçiyor. En azından eski takımındaki kadar öne çıksın yeter. Çünkü hafta sonu alınacak galibiyet, bu takımın önünü açar. Tersi durumda iddia sürse de, kaybedilen sadece puanlar olmaz!
Başta Holosko olmak üzere, görev alacak bütün oyuncular bu bilinci sahaya yansıtırsa, bırakın gerisini Fenerbahçe ile Galatasaray düşünsün.

YORUM YAZ