MENÜ

Güneş böyle istedi

Abone Ol Google News

Beşiktaş, zirve için kritik öneme sahip olan Kasımpaşa’da üç puan bıraktı. Şenol Güneş, yanlış kadro sahaya sürdü. Dökülen; Atiba, Ljajiç, Lens gibi isimleri seyretti. Quaresma yerine genç Fatih’i sahaya sürdü. Takım da, kenar yönetime ayak uydurunca farklı skor geldi. Denizli yönetimindeki Kasımpaşa, müksimum gücünü kullanıp, zirve takibini sürdürdü.

Haberin Devamı

İkram gol

Kartal, VAR tarafından iptal edilen gol ile maça başladı. Aynı dakika içinde Dorukhan’ın sakatlığı da can sıktı. 11’de ise geri düştü. Sadiku; herkesin baktığı pozisyonda jeneriklik gole imza attı: 1-0. Golden sonra Beşiktaş tempo yapamadı. Atiba her topu kaptırdı. Ljajiç vasatı aşamadı. Kanatlar da işlemedi. Devrenin son dakikası içinde Diagne yine ikram gol ile skoru 2-0’a taşıdı.

Denizli faktörü

Mustafa Denizli, rakibi taktik olarak kilitledi. Tam saha pres ve alan savunması ile oyun kurmasına engel oldu. Sürekli hataya zorlayıp avantaj sağladı. Hızlı oyuncuları ile boş alan bulup, tehlikeler yarattı. Beşiktaş ikinci yarıya hızlı girdi. 51’de Mustafa skoru 2-1’e taşıdı. Ardından Babel az fark ile kaçırdı. Kasımpaşa üst direğe takıldı. Maçın girip geldiği anda, Fatih’in sebep olduğu penaltıda Diagne, Kartal’ın umutlarını bitirdi: 3-1. Her geçen dakika Güneş’in ekibi oyundan düştü. Son sözü 82’de Pavelka söyledi: 4-1.

Haberin Devamı
YORUM YAZ