MENÜ

Evinde kral

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Son şampiyon Beşiktaş, çok zorlu bir dönemin başlangıcını Karabük’ü farklı yenerek açtı. Taraftarı önünde futbol şov yapan Güneş’in ekibi, attığından kat be kat fazlasını kaçırdı. Siyah-Beyazlılar; Karabükspor’u puansız gönderip, “Şampiyonluk için, ben de varım” diye haykırdı.

Sistem oturunca...

Beşiktaş, ilk şampiyon olduğu dönemdeki sisteme dönüş yaptı. Orta alanda çok olumlu pas, oyun kontrolü ve alan savunması... Böylece tempoyu istediği gibi yönlendirdi. Uzan paslarla da, kanatlardan etkili ataklar denedi. Böyle olunca da, hem göze hoş gelen, hem de; çok pozisyon bulup az veren görüntü çıktı ortaya. Önce Pepe, ardından da Talisca’nın şık golü ile devreyi iki farkla önde tamamladı. Güneş’in ekibi, sağdan Quaresma, soldan Babel ve ortadan da, Talisca- Oğuzhan ikilisi ile yüklenip durdu. Eğer Negredo’nun yerinde bitirici son vuruşları olan golcü olsa, maç tarihi farka gidecek. Ancak İspanyol oyuncu ayağına gelen onca fırsata rağmen golle tanışamayıp, kenara alındı.

Love’a iki dakika yetti

Ligde krallık yaşayan Love, ilk kez taraftar önüne çıktı. Negredo’nun yapamadığını, oyuna girdikten sadece iki dakika sonra yapıp golünü attı.. Ligde misafir sanatçı gibi oynayan Karabük, tüm iyi niyetli çabasına rağmen puan alabilecek oyun oynayamadı. İkinci devreye hızlı giren Talisca, dün yine baş roldeydi. Brezilyalı oyuncu frikikten attığı müthiş gol sevincini kulübe önünde paylaştı. Şenol hocanın kayarak önüne gelen yıldızı alnından öpüp kutlaması ise gecenin hareketiydi. Maça noktayı ise uzatmada Love koydu: 5-0.

YORUM YAZ