MENÜ

Dramatik veda

Abone Ol Google News

Beş eksik kadrolu Beşiktaş için Avrupa’da, ‘tamam ya da devam’ niteliği taşıyan maç yenilgi ile bitti. Şampiyonlar Ligi’nde puan ile tanışamayan Sergen Yalçın’ın ekibi işini mucizelere bıraktı. Devler Ligi’nde etkisiz olan Kartal, hafta sonu evinde ağırlayacağı Trabzonspor maçına döndü. Sporting, Beşiktaş’tan aldığı altı puan ile yeniden potaya girdi.

Haberin Devamı

Tercihler yaktı

Sergen hoca, kadro tercihleri ve maç esnasında yaptığı hamleler ile çok maç aldı. Taktik dehası ile farkını ortaya koydu. Ancak bu sezon tam aksi görüntü içinde. Dün gece bunlara bir yenisini daha ekledi. Böyle olunca da on dakika içinde üç ikram gol ile maçı bitirdi! Kenan Karaman. Gerçek yeri neresi, kaç numaralı oyuncu belirsiz. Hız, adam geçme, isabetli şut, ön sezi, teknik... yok. Şu anki durumu ile kulübeye oturması şans. Ama 11’de. Rıdvan, fizik olarak genç yaşına rağmen bitik durumda. Hiç gerek yokken rakibini arkadan itip penaltı yaptırdı. Bunun altında ezilip, ikinci golü seyretti. Hiç hazır değil kadroda. Kafadan iki eksik! Alex ve Oğuzhan kenarda. Aynı tip isimler; Souza, Atiba ve Mehmet sahada. Anlaşılan hocanın kafası epeyce karışık. Kendisi Lizbon’da ama aklı ligde. Larin kişisel çabası ile iki pozisyon buldu. Sporting’in bir topu da direkten döndü. Biri penaltıdan Gonçalves ve Paulinho’nun golleri Portekiz takımına yetti ve devre 3-0 bitti.

Haberin Devamı

Taraftarını üzdü

İkinci yarının başlarında Sarabia ile durumun 4-0 olması sıkıntı yarattı. Oyun disiplini bozuldu. Yapılan hamleler topu tutmaya yardımcı olsa da bu skora yansımadı. Prestij golü için yapılan ataklar vardı. Ghezzal kaçırdı. Alex’e verilmeyen penaltı tepki çekti. Souza son dakika içinde çift sarıdan atıldı. Sakatlar kervanına Can da eklendi. Farklı galibiyet Portekiz ekibine moral oldu. Siyah-Beyazlı taraftarlar alınan sonuca kahroldu.

YORUM YAZ