MENÜ

Beşiktaş yenilmez

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Nisan ayı, Kartal için lig ve Avrupa’da belirleyici olacak. Her iki cephede birden yapılacak maçlar öncesinde Şenol Güneş, ‘önce lig’ diyor. Tecrübeli hoca, Şampiyonlar Ligi’nden elenmeyi içine henüz sindirmiş değil. Yeni sezonda Devler Ligi için şampiyonluğu öncelik haline getirdiğini her fırsatta dile getiriyor. Trabzonspor, yeni stadında gol dahi yemedi. Beşiktaş böyle bir rakibe karşı sahada olacak. Takımda formsuz olan kimse yok. Beşiktaş gibi Trabzonspor da takım oyunu oynuyor. Büyük mücadele bizleri bekliyor. Beşiktaş’ın avantajı yıldızları. Hiç ummadık anda, biri ortaya çıkıp gol atıp, attırıyor. Quaresma, Babel, Talisca, Oğuzhan, Aboubakar, Cenk; arkadan atağa çıkan Gökhan, Adriano ve hatta Marcelo... Trabzonspor’da eksik olan bu. Müthiş atmosferde oynanacak olan dev maçta; Kartal yenilmez. En kötü beraberlikle döner.

Lyon, beşiktaş’tan üstün değil

Hep birlikte Fransız takımını göklere çıkardık. Çabuk oynayan, hızlı atağa kalkan, bir kaç pasta gole giden bir takım. Genel olarak baktığımızda Lyon, Beşiktaş’tan daha üstün takım değil. Trabzonspor maçında olduğu gibi orta alan sonucu belirleyecek. Kartal’ın da en güçlü ve etkili olduğu yer tam da bu bölge..

Transfer erken başladı

Başkan Fikret Orman büyük düşünüyor. Özellikle santrfor bölgesine dünyada ses getirecek yıldız peşinde. Ortaya bir çok isim atıldı, atılıyor. Hedefteki isimler arasında Benteke, Gomez, Huntelaar var. Mandzukic de konuşuluyor. Diğer bölge ise orta alan. Brezilyalı Dudu liste başı. Stoper için Rakitsky sevdası da sürüyor. Son bomba ise Ribery ve İniesta...

YORUM YAZ