MENÜ

Akdeniz'de Kartal uçuşu

Abone Ol Google News

Avrupa maçları sonrası ligde oynanan maçlar hep sıkıntı yarattı. Antalyaspor karşılaşması da buna dahil olabilir. Siyah- Beyazlılar’da UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund’la oynadığı üst düzey mücadele sonrası yaşanan fiziki ve psikolojik yorgunluk var. Sakatlık yaşayan; Alex Teixeira, Domagoj Vida, Kevin N’Koudou ve Welinton gibi kritik isimler de cabası. Sıcak Akdeniz akşamı her türlü sürprize açık.... Sergen Yalçın, bu durumu çok iyi bildiğinden kısıtlı süre içinde takımı özellikle kafa olarak kritik maça motive etmeye çalıştı. Bu durum sahaya ne kadar yansır göreceğiz. Ancak bol alternatifli kadro, tecrübeli isimler ve hocanın etkisi ile galibiyet yine de Kartal’a daha yakın duruyor.

Haberin Devamı

Hücum hattı kaçırmamalı!

Michy Batshuayi, çok hızlı. Rakip savunma için tutulması zor isim. Adam geçiyor, rahat pozisyona giriyor. Bir iki sonraki hamleyi düşünüp oynuyor. Ancak bitirici diye tabir edilen ‘gol vuruşunda’ aynı düzeyde değil. Örneğin bir Gomez, Aboubakar gibi skor üretmekten geri... Girdiği net pozisyonlarda az gol atabildi. Belki de Antalya maçı bu açıdan son olabilir! Yakalanan pozisyonlar golle sonuçlanır, istenen skor elde edilir.

Haberin Devamı

Lider Miralem Pjanic

Genç kaleci; yatıp kalkıp Mert transferine dua etmeli! Öyle ya; Utku arkasında beklerken böyle değildi. Milli kalecinin önünde oynuyor. Hem de her maç üstüne koyarak... Çok iyi biliyor ki hata yapma şansı yok. Bir numarada yaşanan müthiş rekabet, hem kaleciler hem de takıma inanılmaz derecede pozitif yansıyor. Miralem Pjanic, son transfer olmasına rağmen skora direkt etki ediyor. Milimetrik ara pasları, duran toplardaki etkinliği ve oyun zekası ile Beşiktaş’ın saha içindeki şefi. Takımı çok iyi yönlendirip, arkadaşlarına liderlik yapıyor.

YORUM YAZ