MENÜ

Sorunlara çözüm üretilemiyor

Abone Ol Google News

Taktik anlayışını harfiyen sahaya yansıtan Gaziantep takımı izledik. Maç öncesi düşünülen ne varsa sistemli şekilde hayata geçirdiler. Trabzonspor takımı da aslında haftalardır kendi oyununu bir türlü geliştirememenin tipik, bariz örneklerini verdi. Temposuz, geniş alanda oynama gibi rakipleri tarafından ‘en sevilen’ özellikleri bir kez daha ‘kullanılır zayıflıkları’ olarak net ortaya çıkmış oldu. Hücuma çıkışlarında temposuzlukları nedeniyle rakip takım çoktan pozisyon alırken; Gaziantep’in ani çıkışlarında ise büyük boşluklar verdi Trabzonspor. Topu Trabzonspor’a verip kapanacakları, hızlı çıkacakları öngörüsü adım adım gerçekleşmiş oldu. Orta alanda Sosa, Obi Mikel ve Ndiaye’nin baskı karşısında etkisizliği, geri dönüş ve top kazanma noktasında reaksiyon hızlarının düşüklüğü; sarı kartlarla da oyundan daha da düşüşleri Trabzonspor’un oyununu etkileyen unsurlardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Ekuban neden oyundan çıktı? Abdülkadir Ömür’ü oyuna almak için risk alıp defanstan bir oyuncu eksiltilebilir miydi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Rakibini iyi analiz etmiş Sumudica...

Maçın olayı

Atılan golden önceki pozisyonda topa önce Abdülkadir Ömür vuruyor. Hakem görüyor devam ettiriyor. Siyah ya da beyaz bir pozisyon, sana göre bana göre bir pozisyon değilken hakem kararı dikkate alınmıyor muydu?

Kısa mesaj

Trabzonspor pekala puan kaybı yaşayabilirdi. Dün akşamda kaybetmiş oldu. Ancak şimdi oynamadığı bir maçı daha var... Erteleme maçını kazanarak yeniden istediği çizgiye dönebilir. Lakin; İstediği çizgiye döner dönmesine de istenen oyuna dönebilir mi o soru işareti...

YORUM YAZ