MENÜ

Avcı büyük iş başardı

Abone Ol Google News

Bordo-Mavililer, topu rakibe bırakmasına rağmen psikolojik anlamda oyundan hiç düşmedi. Abdullah hoca kısa zamanda büyük işler yapmanın rahatlığı ile yoluna güçlenerek ve inandırarak devam ediyor.

Haberin Devamı

Bu kadro yapısıyla Trabzonspor ’un, göze hoş gelen futbol üretmek yerine sonuç odaklı işler yapması beklenen bir durum. Hem ligin gerçekleri hem de kadro gerçekleri düşünüldüğünde puan hanenize ne yazdırırsanız kâr çünkü... Dün akşam Hatayspor ’un özellikle oyunun başlarında uyguladığı ön alan baskısı Rizespor maçının benzeri bir oyun başıydı Trabzonspor adına. Hatayspor ’un diri, atletik ön taraf oyuncularının kurduğu baskıyı karşılama konusunda rakibe pozizyon verilmemesi de ‘takım savunması’ konusunda gelişimle izah edilebilecek durum. Trabzonspor ’un rakibi karşısında istediği oyunu oynayamaması, topu rakibe bırakmasına rağmen psikolojik anlamda oyundan hiç düşmediğini de not etmemiz gerekiyor.

İyi ki Vitor Hugo...

Ortada giden bir oyun gibi gözükse de Trabzonspor’un oyunu son ana kadar kazanacak umudu taraftarına ve tehditi de rakibine hissettirdiği söylenebilir. Vitor Hugo ’nun, ‘İyi ki’ ile başlayan bir çok övgüyü hak ettiği, tam bir ideal transfer rol modeli olduğu bir kez daha teyid edildi denilebilir. Kazanmasını bilmek, oyunun iki tarafını da bu kadro yapısıyla oynamaya çalışıp puanlar toplamak teknik adam aklı ile izah edilecek durum. Bakıldığında Abdullah hoca kısa zamanda büyük işler yapmanın rahatlığı ile yoluna güçlenerek ve inandırarak devam ediyor. Trabzon ’un sporunun büyük ismi, Trabzon beyefendisi, Trabzon entelektüeli Özkan Sümer’in vefat ettiği günde onun aziz hatırasına da büyük saygıyla yazımı noktalamak isterim... Büyük hoca, mekanın cennet olsun.

Haberin Devamı
YORUM YAZ