MENÜ

'Yerde kalmayacak!'

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sorumluların 25 senedir; her şehidimiz sonrası mide bulantısı, baş ağrısı tableti gibi yutturdukları vecize (!) ‘yerde kalmayacak!’. Evet yerde kalmıyor ve boş söyleminiz havada kalıyor! Havada kaldıkça da, Türk milletinin yüreği yanıyor. Yazık değil mi kınalı kuzularımıza? Kendi çocuklarınız için gösterdiğiniz özeni, korumayı neden esirgersiniz Türkiye evlatlarından? Doğru dürüst karakol ve korugan yaptırmaktan, daha mı ucuz Mehmetçik kanı?
Yeter artık!!! Üç beş dolandırıcıyı korumak için tesis edilen dokunulmazlık zırhı kaldırılmalı. TBMM çatısı altında barınıp, zehir salan, suç işleyenlerin de, adalete teslim edilmesini, hukuk sisteminin işlemesini, bir vatandaş olarak talep ediyorum. Hem devletimin her olanağından yararlanacaksın hem de hainle aynı pencereden bakacaksın! Nasıl iş bu?
Ege insanı dünyanın en hoşgörülü, en konuksever ve en insancıl yapısını genlerinde taşır. O insanları dahi çileden çıkarmayı becerdiler. Hainin kalleşçe vurduğu askerim, polisim, Kürt vatandaşlarımızı koruyor ve Allah’tan yine Ege insanının sabır ve aklıselimi duruma hakim oluyor. Oradaki doğulu arkadaş da konuşuyor; ‘Ekmek verdiklerim, işyerimi taşladı’. Ekmeğin madem o kadar çok, ne işin var Altınova’da? Doğuda onca fakir var, git oralarda dağıt himmetini! Emine Ayna ve yanında bir hanımefendi... Omuzlarında ‘sarı-kırmızı-yeşil’ örtü. Barış (!) için geldikleri nasıl da belli! Provokasyon tacirleri.
Başımızdaki belanın baş sorumlusu ABD ve aymazlığın esiri bir kısım siyasetçi. TSK’yı öne sürüyor, yıllardır terörle uğraştırıyor ve tarikat felsefesi unsuru ‘fısıltı gazetesini’ devreye sokuyorlar. Ehhh bu uğurda ödünsüz hizmet veren bir dolu kiralık gazeteci kılıklı da var. ‘Satılmış’ demiyorum, çünkü mekan ve malik değiştirebiliyorlar.
Bu haftanın spordaki en güzel manzarası ‘Gelincik’ çiçekleri gibi sahaya yayılan Fenerbahçeli sporcular ve yurdumun dört yanındaki vatansever tribünlerdi. Futbol 100 senedir oynanıyor ve başarı gibi başarısızlıklar da yaşanabiliyor. Bunlara alışalım ama bölücü provokasyonlarına gelmeye asla alışmayalım. Devletimize güvenelim, oyuna gelmedik... Gelmeyelim.
Türkiye’nin çıkarları ortak akıl olmalı. Aynen Amerikalılar gibi!

YORUM YAZ