MENÜ

Yayıncı Kuruluş !

Abone Ol Google News

Fanatik ; arka kapağında ‘Kulüpler Birliği ile ilgili flaş karar’ başlıklı çok önemli bir haberi kamuoyuna sunmuş ! ‘Dün yapılan olağanüstü toplantı sonrası yapılan açıklamada, Mart ayında ligde 3 haftanın oynanmasına karşın yayıncı kuruluşun ödeme yapmayacağını TFF’ye bildirdiği belirtilerek “ Yayıncı kuruluşun hatasından döneceğine şu an için inancımız tamdır. Aksi halde kalan sürenin akibetine ilişkin endişelerimiz doğacaktır” denildi...’

Haberin Devamı

Ben de Kulüpler Birliğinin ayakta uyuyup otel parası vermediğinden, acab neden endişeliyim di mi? Neden peki? Kulüplerimiz yıllık yüzde 30 oranında zarara uğramıyor, yıllardır külliyen zarara uğratılıyor. Üstelik her platformda. Transferler, tefeci konumunda faktoringler, iş birlikçi yöneticiler, virüsten farksız menajerler, çanakçı gazeteciler, gizli menajer faal futbolcular ve sahnedeki rol ortaklarıyla kulüplerimiz batırılma yolunda ! Emanete hıyanetin, soygun sahnesi versiyonu yani!

Yayıncı kuruluşun gelişmeler çerçevesindeki davranış modeli sadece, rahmete kavuşma sürecini daha da çabuklaştırır gibi. Kulüpler birliği; ‘akut soygun virüsü’ enfekte kulüpleri, entübeden kurtarabilmek için, yoğun ve doğru model geliştirmeli!

Haberin Devamı

TFF ; yayıncı kuruluşa canı ne isterse yapamayacağını, derhal hatırlatmalı. Ödeme yapılmaz ise zaten ‘entübe’ Türk futbol kulüplerinin, ne hale gelebileceğini anlatmalı. TFF’ye verilen teminat mektubunun, oyuna girme ihtimalini de hatırlatmalı!

Yayıncı kuruluş ; ödeme yapmayacağını duyururken, müşterilerine de ‘alacaklarından asla vazgeçmeyeceğini’ duyurmayı ihmal etmiyor. ‘Sayın müşterilerimiz naklen yayınları yapamadığımız için, fiyatlarımızı indirdik’ demediği gibi, zam yapıyor! Mesaj bu ‘3 Mayıs 2020 tarihinden itibaren, 149 lira olan faturanızı 12 ay taahhüt ile ayda 159 lira olarak ödeyebilirsiniz. Paketinizin güncel taahhütsüz liste fiyatı 265 TL’dir’

Tam 4X4 alacağına şahin, vereceğine karga felsefesi ?

YORUM YAZ