MENÜ

Üzgünüm Marcao!

Abone Ol Google News

Sevgili sporcumuz değerli, erdemli güzel yürekli Galatasaraylı. Ülkemizdeki bir kısım kendini bilmezin ; bilumum hadsizlik ve terbiyesizliğine alışamadım. Alışma gibi bir niyetim de yok! Onurlu insan ; Sarı Kırmızılı ya da farklı renkler hamili misafir emekçiyi , hele hele ailesini sadece performans problemi nedenli üzemez. Üzmemeli !

Haberin Devamı

‘İman hamili ülkelerde; bu tür etik dışı model ve alçakça hitaba rastlanılmamalı !’ Derim. Hele hele aziz Atatürk’ün ‘ben sadece sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim’ dediği Türkiye’mizde. Böylesi erdemli bir çağrının; sadece sporcuları değil, toplumun her ferdini davet ettiği bilincine sahip olamama kültürü de, toplumsal suçumuz olmalı Marcao.

Hamdolsun 65 yıllık Galatasaraylı’yım ve Kulübüm ile daima onur duydum. ‘Galatasaraylı nezaket hamili, eşsiz kültür ve eğitim sahibi çağdaş kültür modeli olmalı’ öğretisiyle yetiştik. Sportif yarışmalar ve renkler arası rekabet, kaliteli yaşam gelişim konseptidir. Bu bilinçle çocukluk, gençlik ve orta yaş dönemimizi tamamladık, şimdiyse yaşlandık.

Haberin Devamı

Aslan’ları onurlandıran yarışmalarda kazanılan statü ve kupalar değil, sadece ve sadece Galatasaraylı olmaktır; değerli sporcu, onurlu insanımız Marcao...

‘Galatasaray etik değer ve gerçeklerinden habersiz, insani davranışlardan uzaklar’ adına senden ve ailenden af dilemeyi, görev kabul ettim bir 70’lik ağabeyin olarak.

Affedersin can...

YORUM YAZ