MENÜ

Türbandan öte!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

TFF seçimlerine öyle bir başkan adayı hazırlandı ki, türbandan öte! Bu sistemin adı ‘Burka’ olmalı. Hasan Doğan’ı mükemmel saklayıp, arka planda tuttular ve zoraki kabul etmişçesine, futbolun tepesine taşıdılar. Oysa hazır konserve gibi, emre amadeydi başkan adayı! Böylesi yöntemin adına takiyye mi diyorlar ne?
İtibar da tuhaf oldu
Bir kısım medya da ne kadar şartlanmış, Doğan’ın başkanlığına! Bir anda söylemler, yazılar, fikirler değişiverdi. İtibar Türkiye’de bir tuhaf oldu şimdilerde. İtibar denilen olgu bozulup, kirlenince kuru temizlemeye gönderiyor, bir süre gardropta dinlendiriyor (!) ve tekrar giyiyorlar. Yaşasın çıkarlar, var olsun beklentiler!
Perde aralanıyor...
Yazmıştım ‘Hasan Doğan, bir arap şeyhi ve bir büyük kulüp başkanı, bir başka büyük kulüp başkanı anlaştı, tarihi bir stadı yeniden inşa etmek üzere’ diye. Pazar akşamı Şansal Büyüka açıkladı, ‘Hasan Doğan ve Yıldırım Demirören anlaştı, Beşiktaş İnönü Stadı yeniden yapılacak.’ Diğer iki isim de yakında açıklanır ve söylemim iyice kanıtlanır.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı, Beşiktaş Kulübü’ne stadyum yapmaya soyunuyor ve medya bakıyor! Açık söylüyorum; en geç iki üç ay içinde Futbol Federasyonu’nun yeni yönetimi de birbirine girer. Neden mi? Milli Takımlar yöneticiliği paylaşılamaz da ondan. En az 8 aday var oraya ve hepsi aynı göreve hazır. Olan olur, olamayan kulise başlar. Kolay gözüken iş, saha sonuçları da yansıdıkça çile olur, bu sefer hiç çıkılmaz içinden.
Teslim bayrağı çekenler
Kulüp yönetimlerinin, kulüplerini yönetememesi ve borç içinde yüzdürmesi işleri bu hale getirdi. Sadece Fenerbahçe’nin dik durduğu yerde, ötekiler teslim bayrağını çekmiş ve futbolu siyasete ipotek etmiştir.
Böylesi duruş ve teslimiyet halinin başka adı yok.

YORUM YAZ