MENÜ

Sevindim...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hasret kaldığım vatanıma döndüm, şampiyona bitince. Sonuca sevindim ama final oynayabileceğimizi de hissettim. Hatta doğru seçimler yapılabilse ‘kupayı kazanırdık’ dedim. Ama biz seçim yapmasını bilmiyoruz. Milletçe maliki olduğumuz genetik bir arıza olmalı bu! Siyasetten spora onlarca örnek, öylesine çok ki.
Dileğim Fatih Terim’in yeni döneminde, geçmiş hatalarını doğru analiz edebilmesi ve kendisinin de nasıl bir kısmeti heba ettiğini kabullenebilmesi. Doğru tespitler ve hırslardan, eski kızgınlıklardan arınmış bir Terim’in çok daha başarılı olacağını, en iyi kendisi bilir.
Futbolda sevindim de, ya memleketimin hali? Olan bitene akıl erdirmek, kabullenmek mümkün değil. Elbette vatanını seven, ATATÜRK ilkelerine bağlı, bağımsızlığı ilke edinen ve hakkaniyetten yana olanlar için geçerli bu durum. Ucuz çıkarlar ve rant peşinde koşanlar, bu kapsama giremez. Türkiye’yi bölme hevesindekilerin TBMM kürsülerinde cirit attığı yerde, ülke bütünlüğü için canını vermeye amade fertlerimize reva görülen tutum ve davranışları, kabullenmek mümkün mü?
Tutuklu hali 13 aydır süregelenlere yenileri katıldı. Sinan Aygün’ün, en büyük suçu ‘devalüasyon yok’ masalını açığa çıkardığı tv programıdır, diye düşünüyorum. Muhteşem (!) ekonomiyi, kötüye gidiyor diye jurnalledi... Tolon Paşa’yı iyi bir Galatasaray’lı ve büyük bir vatansever olarak tanırım. Askerliğini mi? En iyi TSK bilir. Hergün Cumhuriyet okurum. Mustafa Balbay’ın nasıl bir Ergenokon’cu olduğunu anlayamadığım için kendimi akılsızlıkla suçluyorum. Peki vatanımı bölmeye, yabancılara peşkeş çekmeye çalışanları nasıl ayırdedebiliyorum?
Borat II, Nazlı Ilıcak’ın tehdit edildiğini öne sürmüş ve ‘Ümit Zileli’nin Nazlı Ilıcak’a yaptığı da tam budur’. demiş. Tercüman Gazetesi Gn. Yayın Mdr. Ufuk Büyükçelebi’ye reva görülen kelepçe nedir, Sayın Borat II? Böylesi uygulama hangi gazetecinin vicdanını yaralamaz, yüzünü kızartmaz?
Galatasaray’ı merak ediyorsunuz! Balodaki payton ve Adnan I, Adnan II kriterleri, kulübün hali pür melalidir. Uzay çağında payton, at dışkısının dayanılmaz kokusu ve padişahlık özentisi yönetim tarzı! Bakar mısınız? Sadece Şükür’e değil, Canaydın dönemi yöneticilerine de ulaşamamışlar (!) Üstelik bu devirde.

YORUM YAZ