MENÜ

Relaxsilin!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray’ın Basel’deki galibiyeti, Bellinzona’da ‘relaxsilin’ etkisi yapmış. Rahat ve atak başladılar. Orada bizi ‘zona’ olacak vaziyete getirmişlerdi ya... Şimdi de şerefli elenmenin peşindeler sanki! İlk şut Topal’dan dakika 14... Sonra Servet’in kafa vuruşu ve direk. Yavaş yavaş ağlara mı yaklaşıyor Galatasaray?
Cim Bom İsviçreliler’in üzerine çöktü, onlar da kendi alanlarına. Kornerler de sıklaştı bu arada. Üç korner bir penaltı hesabı, Lincoln yerde, çaldı Nikolaev. Baros soluna, kaleci de soluna, yani herkes kendi yoluna: 1-0. Skibbe bazen 3-7-0, bazen de 3-0-7 gibi oynuyor! Son moda tarif şekli bu! Aslı şu; Galatasaray savunma, orta alan ve forveti birbirine kısmen de olsa yakınlaştırmayı başarmış, daha kalabalıklar artık.
Arda sakatlandı ve Alparslan katıldı. Lincoln resitali de başladı. Futbol bu süslemelerle güzel. Hele hele turun burnu gözükünce. Ama ya gözüken burunda sürpriz mercan kayalıkları varsa ne olacak?
Skibbe Bursa yolu bayram trafiğinde (!) kazaya gelmemek için mi rahvan koşturdu çocukları? Eeee bu rahvanlığın bedeli de olacak tabii ve ikinci yarı aynı kaleye penaltı. Ve tıpkısının aynısı bir gol: 1-1. İlk mercan kayası yaraladı işte!
İpin ucu kaçınca rahvandani tırısa da dönülemiyor ve Kewel ile Arda’nın yokluğu sırıtıyor. Relaxsilin İsviçreliler’e yaradı, rahatlık bizimkilere yaramadı.
Zapotek Çek lokomotifiydi, ümitler hızlı Çek treni Baros’ta şimdi. Bizimkiler araya elektriği salıyor ama İsviçreliler kesiyor. Baros’u beklerken, Adapazarı DDYF’sı ürünü Yaser kafayı çaktı ve Cim Bom turu garantiye aldı: 2-1.
Galatasaray ara ara değil, tam mesai, hatta fazla mesai mantığıyla çalışmalı. Herkes Bellinzona değil, tam zonalar da var çünkü!

YORUM YAZ