MENÜ

Pozisyon çok vukuat yok!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Mükellef bezeli bir sofra düşününüz. Her yudumda tadı damağınızda kalan, mükemmel aroma. Keyifle devam edersiniz di mi, lezzet sofrasına? Dün gecenin futbol tadı da, benzer durumdaydı. Uzun süredir böylesi çekici bir futbol oyunu, izlememiştim açıkçası. Üstelik ilk yarı birlik, beraberlik içinde 0-0 neticelendi ama herkes mutluydu yani.

Karaman forvetine bir ilginç sos katmış! 78 İlhan kenar süsü değil, tabasco gibi yayılıyor her tarafa. Savunma acımsı lezzeti tadıyor ama sürprizi çözemiyor sanki. Galatasaray müdafaasında bu sıkıntı ve merak hali hatalarla belgelendi tabii .
77 Orhan sağdan bir başka bonus olarak geldi ve 78 İlhan'a pasını verdi, direkten döndü top dakika 10'da. Sonra 22'de yine Ahmet İlhan vurdu, top Muslera'nın memesinden sekti, İlhan Ahmet yine denedi bu sefer de Denayer çizgide yetişti! 78 numara az şanslı olsa Rize 2 golle öne geçmişti yani!

Galatasaray'ın da elbette gol girişimleri vardı ama hepsi projede kaldı ! Yani doğru dürüst tehlike mehlike olmadı! Forvette Podolski bildiğimiz lezzet çeşnisi de, ötekiler sirke! Her eve lazım faslından, mevcutta bulunduruluyorlar gibi! İkinci yarıda da, Muslera kurtarışları, Podolski gayretleri vardı genelde. Akyüz Balta'dan kaptı Muslera kurtardı, 54'te Rabia Sercan'ın golü atmasına yine ramak kaldı, İyi ki yine Muslera vardı...

Karaman kaçırdıklarına baktıkça çıldırdı, sakalını yoldu, takımını forvetle doldurdu. Ama çok sevmekle, çok çocuk olmaz ki be hoca! Donk kardeşimiz de, tam bir dank yani. Her top sanki basur gibi 'dank' diye itilir mi be birader? 70'te Sinan Gümüş geldi ama Altıntop hala gelmedi!

Acaba Patagonya'da bir kulübe mi gitti? Gümüş hızla gole gitti az farkla kaçtı 75'te. Podolski boşa kürek çekince 87'de Umut geldi. 90'da Gümüş az daha geceyi süsleyecekti, Gökhan çok şık kurtardı...

Umut yokladı yine olmadı...

90+3'te Semih'in galiba adalesi attı, bu arada da oyun bitti, final gözüktü 0-0

YORUM YAZ