MENÜ

Olmaz ‘olmaz' deme!

Abone Ol Google News

Türk milli takımımız gençleri, öylesi mükemmellikler sahneledi ki! Norveç’i halı sahaya çıkmış, müstafi arzuhalciler topluluğuna çevirdikçe; söylemiyim mi? Olmaz ‘olmaz’ deme! Eğer gerekli eğitimi almış, her açıdan maddi manevi güçlü tabii yeterince donanımlıysan, olmaz olmaz nokta.

Haberin Devamı

Düğünü iz bıraktı

Yıllardır gözlerim önünden, mutluluklarla bezeli anılarım ve ruhumdan asla gitmeyen onlarca sportif başarı ve sevinç var. Bir de unutulamaz düğün töreni var! Hakan Çalhanoğlu’nun eşsiz Türk adetleriyle bezeli nikah seremonisinde, gelin hanımla birlikte sahnelediği, görkemli zeybek sunumu, kimin ruhunda iz bırakmaz ki? Gelenek ve göreneklerine bağlı, yiğit Ay-Yıldızlı gençlerimizin tamamını çok seviyor, dualarımı esirgemiyorum.

Hakan da dedirtmez mi?

Gönül penceresi Galatasaray’a bakan evlatlarımızı, daha dikkatli ve her yönleriyle takip ettiğimi de, açıkça söylemeliyim tabii. Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman, Kaan Ayhan radarımdaki öncelikli yıldızlarımız. Çalhanoğlu tutarlı tavrı ve her Galatasaraylı’yı mutlu eden umut dolu söylemleriyle, olmaz ‘olmaz’ dedirtmez mi? Kişiliğini, değerlerini, renklerini aslanlar gibi muhafaza etmiş starımız o. Belli.

Haberin Devamı

Aslanlar'ı bünyeye kazandırma zamanı

Fatih Terim, Galatasaray’da Aslan ruhu hamili aslanlarla unutulamaz başarıları yakaladı. Sonra Milan’da; bile bile penaltıyı dışarı atan Inzaghi ile, kırılmayı yaşadı. Geçtiğimiz sezon sırtından vuran yabancılarıyla da, ağdalandı! Sarı-Kırmızılı armada için şimdi gerçek Aslanlar'ı bünyeye kazandırma zamanı. Değil mi Terim? Olmaz ‘olmaz’ deme derim.

YORUM YAZ