MENÜ

Navigasyonu bozuk!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray’ın ilk 10 dakikası navigasyonu bozuk araçtan farksız. Doğru adrese bir top bile yok. Bu karmaşada Sabri, adresi öyle bir buldu ki... ‘Maşallah’, 1-0 önde Cim Bom. Ev sahibinin pas karmaşasının, güzelliği Sabri, hoşa gideni de Lincoln’dür. Brezilya’lı arzulu. Servet mi? Aynı!.. Mükemmel yani.
Kayserispor bir-iki tehlikeli oldu, hiç tehlikeli olamayan Karan bir vurdu, pir vurdu: 2-0. Bu golde Lincoln emeği ve Arda çabukluğuna da ‘bravo’ demeliyiz. Topal, mopal ama sahanın yakışıklısıdır Mehmet. Ne şuttu be!.. Emre’nin her oynadığı 90 dakikaya sevineceğiz biz. Türk futbolu kazanıyor. Balta mı? Yine durgun. Manisa’dan bilmesem ‘Balta değil nacak gelmiş’ demek mümkün. Bekleyelim. Rahvan temponun, ‘Köfteci İsmail’in revanisi lezzetindeki, gollerinin sahibidir, ilk yarı ev sahibi. Mehmet’nin güveni, Sabri’nin güvencesi. Aykut devamlı oynadıkça, çok kutlanır çok. Öyle iki Cangele topu çıkardı ki... Of offf...
Tolunay Kafkas, sağlam adamdır, sağlam takım yapmış. Gollerin telaşsız ve kolay oluşu, oyunun Kalli’nin elinde olduğunu düşündürmesin kimseye. ‘Topun canı isterse’ derler ya! Öyle birşey işte. Topuz’un gürz gibi olup, Ünal’ın ‘yakarım ha!’ demesi, Saidou’nun da her fırsatta Aykut’un burnunun dibinde gezinmesi... Konuk güzelliklerinin, gole dönüşmeyen şekli.
Futbolcular Dereli’ye mırıldanmaya çabaladı ama tınlamadı. Deneyimli hoca, taviz vermedi! Çokça düdüğü de, yanlışa çaldı.
Zaman zaman kara şanzuman gibi cartlatılan Galatasaray, parmak sokan olmazsa, otomatik vites keyfi verir ve gider. Anlayana!

YORUM YAZ