MENÜ

Mevta değil Yekta !

Abone Ol Google News

Beylikdüzü’nde yaşayan Adapazarlı gençlik arkadaşım, emekli albay Cemal komutan anlatmıştı. Harbiye’den arkadaşı emekli Albay Yekta bey Hakk’a yürümüş. Cenaze namazı öncesi imam soruyor ‘mevtayı nasıl bilirsiniz?’ Karısı yan taraftan hemen sesleniyor, ‘mevta değil Yekta!’

Haberin Devamı

Hoca hiç bozuntuya vermemiş ve devam etmiş ‘er kişi niyetineeee!’ Yenge yine seslenmiş ‘er değil albay !’

İki üç gündür yorumları okuyorum da... Otoritelerimiz Sırbistan karşısında kazanılan beraberliği beğenmiyor! Kimi ‘forvetler nerede?’ derken, kimi de henüz sabi iken Süper Ligimizde forma giymiş, şimdi de İspanyol ekibi Getafe’de ülkemizi temsil eden Enes’e sesleniyor... ‘Kompakt olması, diyagonalı kullanması, fiziğini arttırması lazım’ diye!

Geçtiğimiz sezon Getafe formasını 11 müsabakada forma giyen, sonra zayi olan Etebo’da aniden ortaya çıkıp, sapasağlam Galatasaray’a transfer ediliyor!

Ve hiç kimse sormuyor! ‘LaLiga’da 100’den fazla maç oynadığı halde, otoritelerimizce beğenilmeyen Enes Ünal’ın liginden, kariyeri kiralık statüsüyle bezeli bir Nijeryalı yıldız ne şartlarda ve hangi standartla geliyor ?’ Kompakt, hızlı, girişimci ve çabuk tanımlı + menajer marifetleri katkısıyla galiba!

Haberin Devamı

Galatasaray’ın en istikrarlı ve büyük yıldızları D’avila & Ahmet Bulut olmalı aslında. D’avila ; Emre Kılınç, Onyekuru, N’Diaye, Emre Mor, Ozornwafor ve son olarak Etebo transferlerinde istikrarını kanıtladı!

Donk’un menajerine ise hayatının rekor hasılatı bırakıldı! Futbolcu Donk’a 515 , menajerine ise 500 bin Euro komisyon katkısı yapıldı. Menajerlerin futbol yıldızlarını sollamasına az kaldı !

Ahmet Bulut ise menajer Mendes ile birlikte 3 buçuk milyon Euro değerinde bir kazanca imza atmıştı. E tabii Ahmet Bulut’un kadim ortakları da, bu işlerden ziyadesiyle sebeplendi.

Cemal albayım galiba ; Galatasaray’ın kaldırılmasına az kalan olası mali cenazesine de; rahmetli Yekta komutanın karısı gibi bir uyarıcı gerekli değil mi ?

YORUM YAZ