MENÜ

Konsantrasyon zafiyeti!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hüseyin Göçek, müsabakada başlama düdüğünü çaldı da, Galatasaray galiba konsantre olamamıştı daha! Dakika 3’te Vaz Te kafayı çaktığında, Norge soğutucudaki palamuttan az halliceydi Sarı- Kırmızılılar, 1-0 öndedir Akhisar. İlk 5 dakikalık zaman diliminde, güreşçimiz Rıza Kayaalp’in finalini anımsadım. Geç konsantrasyon sonucu daha ilk anda kafakolu yiyen Rıza, sonra minderi dar etse de olası zaferi kaçırmış, milletçe hüsran yaşamak zorunda kalmıştık. Galatasaray’da kafa golü yedikten itibaren konsantre oldu ve ev sahibine sahayı dar etti. İyi ki futbol, güreş gibi kısa süreli oyun değildi!

Takdir edilesi futbol...

Tam 40 dakika Akhisar ceza alanında adeta köşe kapmaca oynandı. Dakika 8-10-16-25-26-31’de Sneijder, Bruma, Eren’le oluşan ciddi tehlikeler izlendi ve 35’te Sneijder’in asistine kafayı çakan Eren, vaziyeti 1-1’e getirdi. 44’e kadar yine Vaz Te dışında Muslera, kalesinde tehlike hatta top bile görmedi. İkinci yarı yüzde 100 konsantre iki rakibin, nefes kesen mücadelesini izledim. Galatasaray’ın takdir edilesi bir futbol anlayışı var, aslında Akhisar’ın da öyle. Futbolu bozmaya değil, olabilecek en iyisini üretmenin peşinde bir güzel mimari.

Korku filmi gibi...

54’te Sneijder tehlikesi sonrası, korku filmi gibi anlar Galatasaray kalesinde yaşandı! 62’de Rodegella ve Muslera arasındaki yarışta, galip gelen Bruma ve asisti sonucu Yasin oldu(!) 1-2’dir şimdi 63’te. Sonra Aslan geceyi arzu ettiği gibi Bruma ayağından 90’da sonladı 1-3... Atamayan atarlar mı derler ne? Ege gecesinin şahane futbol temaşasını kutlamazsam, harbiden ayıp olur tüm futbolseverlere...

YORUM YAZ