MENÜ

Konsantrasyon meselesi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Acemisilin enjeksiyonlu & neokafakoparal donanımlı Galatasaray “nev yönetimi” politikalarının, olgunlaştırdığı güvencesizlik ve belirsizlik kaynaklı psikolojik depremler, futbolcuları da etkilemiş fena halde! Ziyadesiyle belliydi dün gece. Henüz 20. saniyede Olcan’ın kornere yönelttiği, daha sonra Balta’nın Muslera’yı neredeyse bel fıtığı ettiği kafa vuruşlarının başka türlü izahı olabilir mi? Selçuk üst düzey çaba gösterse bir türlü, göstermese başka türlü! Burak benzer özürlü! Konsantrasyon yerlerde, bir yerlerde dün gece yani! Taffarel mesajı almış oysa. Hamzaoğlu’nun “kiralık” dediği Denayer sahada, “adamdır” dediği Umut da kenarda! 9. dakikada önce Antalya savunması, ardından da Semih ve Podolski topu “es” geçti, Yasin’in golü geldi 1-0. Eto’o “ayakta uyuyor, otel parası vermiyorsunuz” diye boşuna söylenmedi arkadaşlarına!

37’de aynı Eto’o öyle bir iş etti ki, kaçırdığı pozisyona bu kez kendi takım arkadaşları “la-havle” çekti, Galatasaraylılar da şükür duası etti. Konuğun baskılı gözüktüğü anlarda Burak kontrada öyle bir çalım atıp gitti ki, işe kendisi de şaşırdı ve olmayacağı yapıp topu dışarı attı. 41’de sezon boyu “41 kere maşallah” dediğimiz Balta, baltayı taşa, Allah’tan da Diarra’nın vuruşunu Muslera kornere vurdu. İkinci yarı Antalyaspor direnişi Galatasaray “çöküşü” örnekledi ve goller geldi!

Afilli penaltı!

Rodriguez önce 64’te Sezer’in attığı golde, sonra da Podolski’ye 66’da yaptığı asistte gözüktü ve İspanyol sahneden alındı. Önce Sezer sonra Podolski 2-1 vaziyet. 69’da Burak bir kolay pozisyonu daha heba etti, Antalyaspor sonuca direndikçe direndi ve Palabıyık’tan afili bir penaltı geldi! Kolay ve hovardavari bir penaltı yani Eto’o geldi 2-2’ ye getirdi. Sonra avantür filmi gibi 90+1’de Selçuk 3-2 ve 90+3’te de Mbilla 3-3. Burada Semih’in uyumasını, ötekisinde Burakın atamamasını bırakın. Rodriguez veya Balta defolarınıda kenara atın. Asıl siz Galatasaray’ın acemioğlu acemi, otel standartlarında kulüp yönetmeye çabalayan yönetim modeline bakın! Kasım ayında şampiyonluğa sırtını dönen anlayışa da bakın... Dursun mu durmasın mı? Daha çoook vakit var kongreye nasılsa, tabii apar topar Aysal misali kaçmazlarsa!

YORUM YAZ